Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

10-річний хлопчик у свій день народження зібрав гроші на покупку машини для 30-ї бригади

Волонтери передали 1-му батальйону 30-ї окремої механізованої бригади позашляховик, який дуже потребували бійці. Частково машина була придбана на кошти 10-річного хлопчика Данила, який зібрав гроші на її покупку в свій день народження.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на військового капелана і волонтера, священика УПЦ КП Костянтина Холодова.

"Цього козака звуть Данилко. Він громадянин США Йому 10 років. На свій день народження Данилко запросив багато гостей, але в запрошенні вказав таку деталь: "Прошу подарунків не купувати, приносьте гроші. Зібрані кошти підуть на допомогу Українській Армії". Данилко зібрав $1600 і переслав нашій капелансько-волонтерській команді. На ці гроші буде придбана машина для 30-ки. Автомобіль ще не пригнали, але вже знайшли. Данилко, велика тобі подяка від мене особисто. А особлива подяка твоїм батькам, що виховали такого козака", - написав Холодов в квітні, коли отримав від мами Данилка грошовий переказ в 1600$.

Машину купували в Німеччині. Без вартості ремонту вона обійшлася в $ 2000. 12 травня машину прийняв заступник командира батальйону майор Сергій Майдюк. Автомобіль назвали на честь головного спонсора - "Данилко".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
undefined
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи