Зображення користувача Еней Харалужний.
Еней Харалужний
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Аудіокниги - стратегічний напрямок НО

Відтепер ми розпочинаємо самостійно озвучувати важливі для нас тексти та статті. Будемо вчитися і вдосконалювати свої навички в озвучуванні та обробці аудіофайлів і навчатимемо цьому всіх бажаючих.

Радіймо, Арії!

Відтепер ми розпочинаємо самостійно озвучувати важливі для нас тексти та статті. Будемо вчитися і вдосконалювати свої навички в озвучуванні та обробці аудіофайлів і навчатимемо цьому всіх бажаючих. Будемо обмінюватися досвідом створення якісних аудіофайлів, робитимемо огляд необхідної (оптимальної) техніки і програмного забезпечення, для зручної роботи з аудіофайлами, здійснюватимемо моніторинг новинок, добиратимемо аудіокниги арійського спрямування.

Ми вже маємо озвучені дві статті нашого світогляду - це "Незалежність-22" та "Живу їжу - людині", наразі їх можна скачати із сайту "Гуртом", але з часом вони з'являться в Народному Оглядачі. Це той приклад, з чого ми починаємо свою роботу. Надалі будемо вдосконалюватись та розвиватись.

В чому ж важливість аудіокниг? Аудіокнига полегшує наше життя, робить його яскравішим та більш функціональним. Іноді в людини є такий час, коли їй не хочеться читати чи сидіти перед монітором комп'ютера. Наприклад, вона прийшла з роботи зморена, їй, звичайно, хочеться відпочити, тоді вона ввімкне аудіокнигу або аудіостаттю та й спокійно собі слухатиме, лежачи чи сидячи (як їй буде зручніше). Водночас людина відпочиває і займається самоосвітою.

Або в дорозі, особливо, коли поїздка тривала, займає години 4 - 5 або і більше, їхати і слухати увесь цей час музику - це надокучливо, людина через 2 - 3 години виснажиться, а коли в телефоні чи плеєрі є аудіокнига - це зовсім інша річ, слухаєш деякий час музику, а деякий час - аудіокнигу. В такому разі дорога стає легшою і коротшою. Отже, починаємо!

Хай Буде!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

 Хороша ідея. Підтримую.

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

 Хороша ідея. Підтримую.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Підтримую. Зручно,при файній озвучці - приємно.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Аудіокнига - це дуже добре! А тут ще й школа з їх створення організовується. Це ж чудово! Дерзайте, хлопці! Ми з вами.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Еліза Донцова.
0
Ще не підтримано

Аудіокника - річ дійсно універсальна. Особливо в дорозі! Чудова ідея!