Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Байден: США захищатимуть Балтійські держави від Росії

Світ:

Віце-президент США Джо Байден підтвердив рішучість США захищати балтійські народи Латвії, Литви і Естонії проти будь-якої агресії з боку сусідньої Росії. США, як і раніше, дотримуватимуться 5 статті НАТО, яка є ключовим принципом колективної оборони всіх членів альянсу. Він спростував заяви кандидата у президенти США Дональда Трампа про те, що в разі його перемоги на виборах, США припинять оборону країн Балтії.

bayden.png

Джо́зеф «Джо» Робінетт Байден молодший (Джо Байден; англ. Joseph "Joe" Robinette Biden — американський політик, член демократичної партії

Про це пише NBC news.

"Ми маємо на увазі те, що ми говоримо. Ми ніколи не відмовимося від узятих на себе зобов’язань. На кону наша честь", - сказав Байден під час зустрічі з трьома балтійськими президентами у Ризькому замку.

За словами Байдена, у заяві Трампа немає нічого, що слід сприймати серйозно, тому що він "навряд чи знає що таке стаття 5".

Наші інтереси: 

Наші союзники - країни Балтії - США буде завжди підтримувати. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи