Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Буде боягузтвом не надати українцям зброї, якої вони потребують" - МакКейн

Спецтема:

Відповідальність за збитий лайнер Малайзійських авіаліній лежить на президенті РФ Володимирі Путіні, який підтримує сепаратистів на сході України. Про це в ефірі телеканалу NBC заявив американський сенатор Джон МакКейн. Вын закликав у жодному разі не повторювати перезавантажень відносин із Москвою та запропонував Вашингтону план щодо роботи з Кремлем.

140720-makkeyn.jpg

Джон Сі́дней Макке́йн ІІІ (англ. John Sidney McCain III; * 29 серпня, 1936, Коко-Соло) — американський політик від Республіканської партії США, сенатор від штату Аризона.
Джон Сі́дней Макке́йн ІІІ (англ. John Sidney McCain III; * 29 серпня, 1936, Коко-Соло) — американський політик від Республіканської партії США, сенатор від штату Аризона.

По-перше, на думку МакКейна, треба засудити особисто Путіна за трагедію, адже, на його думку, сепаратистів озброює керована ним Росія.

По-друге, каже політик, необхідно запровадити найжорсткіші санкції стосовно Москви і заохотити Європу вчинити так само.

По-третє, НАТО має перебазуватися для кращого захисту Балтії та союзників блоку на кордоні з Росією.

І, насамкінець, США варто почати постачання зброї українському уряду для кращої боротьби проти проросійських терористів.

"Ми відмовилися надати українцям зброю для власного захисту, водночас Володимир Путін постачає проросійським сепаратистам і росіянам, що одне і те ж, безліч зброї. Тому ті і здатні утримувати територію. Гадаю, буде боягузтвом з нашого боку не надати українцям зброї, якої вони потребують для захисту від вторгнення на їхню територію", - переконує Джон МакКейн.

Нагадаємо, літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines був збитий проросійськими бойовиками ввечері 17 липня. На його борту перебували 283 пасажири і 15 членів екіпажу. У результаті авіакатастрофи всі загинули.

Представник МВС України заявив, що пасажирський літак був збитий терористами з зенітно-ракетного комплексу "Бук". Таку зброю бойовики Донбасу могли отримати з Росії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи