Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Час для вагань скінчився

Світ:

Ми підійшли до вирішального етапу боротьби за наше право на зброю. Держава повністю втратила контроль з обігом зброї, тому ухвалення Закону «Про цивільну зброю і боєприпаси» є питанням збереження життя не тільки українців але України в цілому.

Звідусіль лунають гучні промови політиків та посадовців про необхідність легального володіння зброєю законослухняними громадянами, проте не варто довіряти таким заявам – усі вони просто роблять вигляд ніби збираються вирішити це питання.

Ми вже давно зрозуміли, що справжнє життя та безпека українців дещо відрізняються від того, що нам розповідають з екранів телевізора.

Триває одвічна боротьба поміж владою та суспільством, в якій влада хоче тримати під тотальним контролем неозброєний народ, а суспільство хоче бути сильнішим за владу, що, погодьтесь, є цілком справедливим.

Влада хоче збереження монополії та свавілля силових структур, бо не хоче втрачати гроші та контроль.

Натомість ми хочемо повернути своє право на захист власного життя та не хочемо утримувати на своїх плечах неприйнятну для суспільства кількість поліцаїв.

Навряд чи присмертна Верховна Рада сьомого скликання, яка свого часу штучно створила юридичні перешкоди для реєстрації нашого Законопроекту, здатна виправити ситуацію – наразі вона припинила навіть імітувати свою законотворчу діяльність.

Але ми маємо напосідати на своєму, бо ще залишилась надія, що у керівництва країни все ж таки є розуміння того, які ризики очікують на країну найближчим часом.

Наприкінці червня ми звернулись до Президента з вимогою терміново створити робочу групу з фахівців, депутатів Верховної Ради України та представників зброярської громади для обговорення Законопроекту «Про цивільну зброю і боєприпаси» та відповідного Проекту змін до ст. 27 Конституції України з метою якнайшвидшої підготовки цих документів до внесення на розгляд Верховною Радою України.

Але наше звернення було проігноровано. Тому ми маємо переходити у наступ.

Нас вже не мають стримувати розмови про те, що зараз війна і не час критикувати владу та дошкуляти їй зі своїми ініціативами. Вони плутають нашу чемність зі слабкістю.

Тож давайте для початку візуалізуємо нашу вимогу – зберемося в неділю 28 вересня, підпишемо листа до Президента та зробимо фото, яке буде виразним, переконливим та вражаючим: це фото, на якому українці – чоловіки, жінки, молоді, літні – триматимуть у руках зброю.

Президент отримає звернення, підписане сотнями громадян та сотні судових позовів у перспективі.

За потреби ми відтворимо цей «перформанс» під ВРУ та адміністрацією Президента і матимемо на це повне право.

Певен, що на таке «свято» прийде та приїде багато людей, а ми вже організуємо його як слід – за всіма законами жанру.☺

Отже, приходьте 28 вересня об 11:00 зі своєю зброєю в Стрілецький комплекс «Сапсан» щоб взяти участь в Народному фотопроекті "Вільні люди мають зброю" та зробіть свій історичний внесок у розвиток України.

Прошу уваги – заповнюйте цю Анкету, бо це вкрай важливо для організаторів заходу.

PS. На жаль, для цього посту не знайшлося жодного масового фотопортрету цивільних зі зброєю, а отже наше фото буде унікальним і обов’язково увійде в історію! Наші діти будуть пишатися ним, показуючи його своїм дітям та онукам.

Слава Україні!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Ну і що ви будете робити із тією зброєю ..Кожен буде своє ДНО створювати...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Ну і що ви будете робити із тією зброєю ..Кожен буде своє ДНО створювати...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Жаль, що я зараз далеко від Києва, а то взяв би свого ІЖа -53м (пневмата) та й попозував би. Хоча, з іншого боку, ці люди - чергова мішень для влади. Але, схоже, що іншого виходу (та й вибору) в українців уже немає.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"