Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чому союзники Путіна не переконають Захід кинути Україну

Євросоюз не переглядатиме політику тиску на Росію і підтримки України, незважаючи на те, що Кремль активно шукає союзників серед маргінальних європейських політиків. Кремль намагається розхитати те, що можна назвати єдністю Заходу.
 

16082801.jpg

делегація французьких депутатів в окупованому Криму

Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив російський політолог, публіцист, кандидат історичних наук Валерій Соловей.

"Найпростіший спосіб - фінансова підтримка так званих ревізіоністських сил. Не обов'язково правих. Це можуть бути і ліві громадські рухи, які наполягають на перегляді політики по відношенню до Росії, які говорять: "Давайте кинемо Україну", - сказав він.

Такі європейські політичні сили роблять кричущі заяви про необхідність кардинальної ревізії політики ЄС, тому що твердо знають: у них немає шансів на неї вплинути.

"Коаліція ревізіоністських країн, яка існує в ЄС (Словаччина, Кіпр, Угорщина, Греція, частково Італія) може скільки завгодно говорити про зняття санкцій, але вона не збирається підривати єдність ЄС, від якого залежать обсяги дотацій. Звичайно, Росія намагається впливати на ці процеси. І часом вона робить це не без успіху в контексті пошуку союзників. Але перегляд політики ЄС практично виключений ", - підкреслив він.

Як підкреслив російський експерт, Москва сподівається, що Заходу набридне Київ.

"Але поки всі ці надії Кремля не збуваються. Захід від України втомився, але здавати її інтереси не має наміру. Європа не може дозволити собі перемогу політичного ревізіонізму", - заявив Соловей.

Валерій Соловей також сказав, що в разі введення Заходом нових санкцій, Росія опиниться в повній ізоляції.

 

Наші інтереси: 

Гібридна війна Росії триватиме. Україні потрібно не розслаблятися.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи