Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 3

Чудо-вудка для справжніх рибалок та інші українські винаходи. Приєднуйся!

Цей рибальський пристрій на порядок підвищує як ефективність риболовлі, так і емоційне задоволення від процесу. Але це тільки початок: на підході багато інших цікавих і корисних винаходів. Запрошуємо до співпраці українських веб-дизайнерів та винахідників: допоможемо з патентуванням і продажем. Свій до свого по своє!
Шановні друзі! Надумав я розпочати виробництво товарів, які би багатьом подобалися і мали добрий попит. Для цього вирішив запатентувати деякі із своїх винаходів, котрі належать до товарів широкого вжитку.

Вони відповідають таким вимогам: нескладні у виготовленні й користуванні, красиво й цікаво вирішують якусь проблему, мають добре помітні особливості, а тому можуть бути успішно рекламованими.

Пройшовши багато різноманітних випробувань, мені вдалося вже отримати один патент, а також близько підійти до отримання іншого, що включає в себе багато винаходів. Набувши цей цінний досвід, із задоволенням поділюся своїми знаннями, щоб допомогти кожному українцю, який захоче запатентувати свої винаходи. Це допоможе заощадити багато грошей і часу.

Почну із того виробу, що вже почав продаватися і у мене є готове виробництво для нього. Це сітка для ловлі риб. Цю сітку причіпляють до жилки замість гачка, а потім закидають її за допомогою спінінга і вудочки.

На сам рибальський пристрій чи на спеціальні кусочки жилки коло нього можна начіплювати наживку, і коли риба ударяється в сітку, то від сили удару сітка створює кишеню, охоплюючи улов і закриваючи його.

Є різні способи ловлі риби, про котрі я розповідаю і демонструю на відео.



Дивіться також мій канал на Youtube.

Зловлена риба почуває себе настільки комфортно, що навіть не опирається, коли її витягують. Риба не калічиться і не дряпається гачками, не заплутується зябрами, бо розміри вічок сітки досить малі. Звільняти рибу можна навіть не торкаючись її.

Це просто чудово – взяти із собою малюка на рибалку. Дитина буде тільки радіти – і не плакати, як це довелося колись у дитинстві мені, коли вперше побачив красиву рибку на гачку, з якої текла кров.



Рибальський пристрій може спіймати не тільки великого коропа на 10 кг, але й кілька рибин відразу. Це видно на відео, де я ловлю рибу.

Тепер розповім про те, як я хочу організувати виробництво і як усі охочі можуть взяти участь у цьому проекті.

Перш за все дуже важливо найти когось, хто вміє продавати, а також тих, хто вміє будувати веб сторінки, робити їх привабливими для потенційних покупців та більш інформативними – одне слово, потрібні ті, що вміють робити успішні інтернет-крамниці. Якщо ви така людина або знаєте когось – прошу, передзвоніть до мене чи напишіть e-mail.

Звертайтесь також до мене, якщо бажаєте придбати рибальський пристрій. Він може бути гарним подарунком для тих, хто любить ловити рибу, є досить доступним по ціні, але водночас унікальним і дотепним. Тож коли йдете на день народження до любителя рибальства або просто хочете здивувати вашого друга-новачка, що він може ловити краще за професіоналів, – замовляйте в мене цей подарунок.

Кожен, хто звернеться і скаже, що дізнався про мене з «Народного Оглядача», отримає добру знижку – як мій подарунок цій людині. Ціна за один пристрій – 40 доларів США.

Коли бізнес піде, а цим продуктом уже зацікавилася велика торгівельна компанія As Seen on TV (треба тільки зробити невелику контрольну продажу), то знадобиться багато працівників для виготовлення продукції. Основні заготовки будуть виготовлятися централізовано, тобто в одному місці, а складання продукції та її упаковку доцільно проводити у приміщеннях тих людей, хто цим буде займатися.

Уявіть собі роботу в себе дома. Не треба їздити на певний час, немає боса, перерва коли хочеш і скільки потрібно та другі переваги. Для компанії теж вигода – не потрібне приміщення для багатьох людей, не треба наймати штат менеджерів, платити понаднормові тощо.

Візьмемо для прикладу платню за складання й упаковку однієї сітки (1 долар), а час затрачений на виконання цієї роботи – 3 хвилини (багато хто зможе це зробити удвічі скоріше), отже за 1 годину можна легко зібрати і упакувати понад 20 пристроїв.

Компанії це вигідніше, ніж розміщати виробництво в Китаї. Взаємна вигода як для робітника, так і для працедавця очевидні. Також будуть потрібні люди для розповсюдження реклами із купонами. Кожен бажаючий зможе зареєструватися на сторінці компанії, отримає свій індивідуальний номер, інструкції та рекламний матеріал – і зможе розповсюджувати рекламу та отримувати винагороду за кожну продану з його допомогою сітку. Кожна людина, котра знайде організацію чи торгівельну точку, що куплять мій продукт, буде добре винагороджена.

Подробиці будуть опубліковані на сайті. Прошу, звертайтеся до мене особисто, якщо маєте слушні пропозиції.

Прошу, зв’яжіться зі мною, якщо ви хочете бути інвестором або знаєте потенційного інвестора для впровадження наступного патенту, про який я згадував вище.

Пишіть на: i10yuukr[at]hotmail.com

Мій тимчасовий сайт: terryarts.com/fish



З повагою ваш
Ігор Бурковський


В тему:

Буддійська економіка: в пошуках правильного способу життя

Варнова економіка Третього Гетьманату

Варнова економіка ТГ в запитаннях і відповідях

Економіка самодостатності. Світовий досвід опори на власні сили

Суперкорпорація Україна

До всесвітньої української держави-громади

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи