Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Делегація НАТО з оборонного планування перебуває в Україні

Категорія:

Спецтема:

В Україні з візитом перебуває делегація НАТО з питань оборонного планування, повідомляє Міністерство оборони України. Візит делегації альянсу розпочався 29 серпня. Його мета полягає у проведенні експертного засідання з питань участі України в процесі планування й оцінки сил. Делегацію альянсу очолює представник управління планування департаменту оборонної політики і планування міжнародного секретаріату НАТО Девід Браун.

У Києві з представниками НАТО зустрівся заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігор Долгов. Також відбулися переговори у складі делегацій.

«Сторони обговорили хід виконання заходів реформування Збройних сил України і напрямки подальшого надання експертно-дорадчої і практичної підтримки Збройним силам України з боку НАТО, у тому числі з урахуванням підсумків цьогорічного саміту НАТО у Варшаві, під час якого відбулося засідання комісії Україна – НАТО», – мовиться в повідомленні.

Крім того, під час візиту відбудуться робочі зустрічі делегації НАТО з питань оборонного планування з керівниками профільних структурних підрозділів Міноборони і Генерального штабу ЗСУ, а також представниками Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Державної служби з питань надзвичайних ситуацій і Служби безпеки України.

Наші інтереси: 

США - головний геополітичний союзник України. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи