Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Держава допомагатиме тим, хто вигнав українців з власного дому

Світ:

Я також не хочу продовження війни. Але я не хочу, щоб Україна будь-яким способом фінансувала ті "особливі" території. В тому числі і їх відбудову. Вже навіть держагенство з відбудови Донбасу створено! Хай самі відбудовуються, платять своїм людям пенсії і дають собі раду. 

А держава Україна повинна гарантувати, щоб майно нормальних людей, які виїхали з тієї території їм компенсували. 

Ось, що пише відома луганчанка Ірина Магрицька на своїй сторінці у Фейсбук

"В особливому захваті від закону "Про особливий статус..." біженці з Донбасу, які з його прийняттям уже остаточно втратили там усе своє майно - без жодної компенсації з боку держави. Тепер цим майном будуть розпоряджатись "сепаратисти" - на "законних" підставах. Виходить, для Порошенка і його кліки сепаратисти ближчі за українців - тих, хто там раніше проживав". 

"Ходимо по колу і наступаємо на ті самі граблі. Бо не маємо своєї національної еліти", - додає Магрицька у коментарях. 

А ось, що пише луганчанин Юрій Лазарєв:

"Мені прийшлося під пострілами виїхати з Луганська до Херсонської області. Звернувся за допомогою в місцевий центр зайнятості. Спеціалісти (???) закладу відповіли мені, що ничім мені не можуть допомогти тому що у трудовій книжці нема відмітки про звільнення з останнего місьця роботи. Намагався пояснити, що працівники нашої установи в п'ятницю пішли на вихідні. В неділю заклад згорів від влучення снарядів. Тому нікому було вже проводити процедуру звільнення робітників з понеділка. На це керівник Бериславського центру зайнятості в Херсонській області з такою собі зухвалістю заявила, що може мені допомогти тільки тим, що надішле до Луганська запит до моєї установи з питання отримання для мене повідомлення про моє звільнення...!!!?"

Цікаво, кому вона буде надсилати запит? І чому нормальним українцям з Луганська держава не допомагає - натомість буде допомагати тим, хто вигнав їх з власного дому.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи