Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 14
  • Переглядів: 15

Для чого зелений колір на жовто-блакитному прапорі?

Найефективніший шлях досягнення національної мети – підняти цю мету до рівня національної символіки. 

150926-shchastya.jpg

Грай-Воля - прапор Вільної Української Держави
Грай-Воля - прапор Вільної Української Держави

Країна нереалізованих можливостей

Коли згадують про Україну, то найчастіше говорять про її величезні потенціальні можливості, які можуть реалізуватися колись у майбутньому. Треба визнати, що ми вже тисячу років залишаємось країною нереалізованих можливостей. Наші талановиті люди набувають в Україні великий потенціал, а потім реалізують його на благо інших народів.

Одна з причин – у світогляді українського народу, який настільки прагне до ідеальних речей, що для їх практичного втілення вже не вистачає енергії.

Цей ідеалістичний світогляд сконцентрований в українському сонячно-блакитному прапорі, де Сонце і Вода – це потенційні можливості, нереалізована сила Життя. Реалізація ж символізується зеленим кольором, проте українці змушені творити його тільки у своїй уяві. Тому й говоримо про нашу мрійливість і величезний потенціал, а потім додаємо: «хотіли як краще»...   

Більше раціональності і практичності

Необхідно гармонізувати народний світогляд шляхом посилення в ньому раціонального і практичного компоненту. Українці повинні мати найкращі можливості для самореалізації в Україні, а не на чужині. Як писав Іван Франко, «нам пора для України жить».

Щоб раціоналізувати народний світогляд, треба спрямувати масову свідомість на досягнення цієї мети і весь час тримати її у фокусі народної уваги. Концентрованим світоглядом є символіка, тому найефективніший шлях досягнення мети – зобразити цю мету на національному прапорі.

Українська ідея передбачає не тільки передовий світогляд, а й його реалізацію. Символом практичного втілення сонячно-блакитного світогляду в життя є зелений колір. Він має бути на прапорі.

Герб Щастя

Вільна Українська Держава продовжує традицію держави Володимира Великого, яка охоплювала простір від Чорного моря до Балтійського (Міжмор’я). Відтак гербом нової держави є автентичний герб Володимира. Він називається «Щастя», оскільки його зображення є художньо осмисленою глаголичною буквою «ща».

За часів Володимира феномен щастя розглядався як гармонійне поєднання в людині її божественного і людського. Тому на гербі буква Ща представлена у формі візуального трансформера: Сокіл Святого Духа є водночас Лебедем шляхетної людини. Тож маємо взаємодію божественного і людського, реалізацією якої є Щастя як постійний стан боголюдини. Сокіл і Лебідь – це потенціал, а Щастя – це його практична реалізація.  

Прапор Грай-Воля

Прапор розкриває і поширює ідею герба. Божественний Сокіл символізується сонячним кольором, а людський Лебідь – блакитним, тобто водянистим (основою всіх земних істот є вода). Результат їх взаємодії – Щастя – символізується зеленим кольором.

Зелений простір виконаний у формі щита, який символізує Вільну Українську Державу, яка захищає щастя громадян. Водночас зелений простір нагадує ігрове поле, адже гра – це щастя.

Сокола Святого Духа називаємо іменем «Воля», адже українці легко його прочитують і пам’ятають, що «де дух Господній, там воля».

Лебідь традиційно позначає шляхетну людину, а слово «людина» буквально означає «гравець» (лат. Homo ludens). У давнину вважалося, що гра є єдино можливим способом життя шляхетної людини, яка все робить добровільно і займається тільки тим, що її цікавить. Тому Лебедя називаємо іменем «Грай».

Оскільки на сонячно-блакитному прапорі Вільної Української Держави Лебідь Грай і Сокіл Воля перебувають у стосунках дружби, то цей прапор називаємо Грай-Воля. Це також вказує на те, що воля в новій державі розквітає і майорить, подібно як «море грає» і «вітер грає», тобто розвивається радісно й безперешкодно. 

Зелений колір в українській традиції

Зеленому кольору присвячене свято Трійця, або Зелена неділя. Головний сенс Зеленої неділі й Зелених свят у цілому (три дні до і три дні після неділі) – вшанування життя і магічна дія для кращого росту трав, дерев, усієї зелені і всього живого.

Це свято є найголовнішим у ритуальному календарі українців після свята Паски (Арійського Нового року) і Воскресіння Ісуса Хреста. Воно єдине, що має назву кольору у своїй назві, що вказує на унікальність і найбільшу важливість саме зеленого кольору. 

З погляду нумерології, божественному відповідає жовтий колір (число 1 – початок, цілісність), людському – блакитний (число 2 – дуальність, розвиток), а їх боголюдському поєднанню – зелений (число 3 – життя, гармонійний розвиток). Тому Зелена неділя і Трійця – два імені того ж самого свята.   

Висновки

1. Сонячний і блакитний кольори позначають обов’язкові компоненти, які створюють потенційну можливість для народження Життя.

2. Життя як практична реалізація потенційних можливостей символізоване зеленим кольором.

3. Трійця «сонячний, блакитний і зелений» відповідає трійці «божественне, людське, щастя».

4. Прапор практичної реалізації Грай-Воля розвиває світогляд українського народу в напрямку більшої практичності.

5. Зеленому кольору присвячене свято Зелена неділя, або Трійця – одне з найголовніших свят українського обрядового кола. 

Наші інтереси: 

«Яснії зорі, тихії води, край веселий». Зелений колір дає веселість життя.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Називаючи речі своїми іменами і кольорами, ми хочемо сподобатись собі, а не якомусь дальтоніку, що не бачить різниці між травою і банкнотою. Якщо король голий, то він має боятися нас, а не ми його.

Тимур Де-Бальзак каже:
Звісно, пояснення гарне. Проте коли проект піде поширюватися між людей, треба бути готовими до того, що недоброзичливці розтлумачать наявність зеленого кольору в цьому прапорі як любов учасників проекту до міжнародної валюти зелених відтінків - себто, до американських доларів. Звідси прямий шлях до звинувачень у зв'язках з міжнародною мафією.
Шаблон людського мислення, нічого не вдієш! Саме така контрпропаганда велася свого часу проти Партії "зелених" України. Отже, ідеологам запровадження Прапору Грай-Воля треба готуватись до цього заздалегідь.

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Чи можливе життя без землі чорного забарвлення?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Друже Арію, прошу до батискафу! )))
"Бо без води і ні туди, і ні сюди"(укр. нар. приказка).

Відомо, що Життя зародилося у воді.

Чи ти про Матір-Землю, а не про ґрунт? Так ґрунт не завжди чорний (чорноземи, сіроземи, буроземи, суглинки, супіски та ін.).

Якщо про Матір-Землю, тоді тобі(нам) слід після батискафа пересісти в космічний корабель. І як у тій пісні: "Мені зверху видно все. Ти так і знай!" ))

Блакитна наша Ненька Земля з космосу! ))) Земля під Сонцем породжує Життя. Тому, сонячно-блакитно-зелений стяг приРОДний.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Так, про ґрунт. Адже саме Україна найбагатша на чорнозем порівняно з иньшими країнами.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

І ґрунт, і Блакитна (від води) планета - це матерія. Тому дублювання на прапорі/стягу двох матеріальних об'єктів - ґрунту і води - хіба доцільне? На мою думку - ні.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Є технології вирощування рослин без ґрунту, обов'язковими джерелами росту і розвитку є Сонце і Вода.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Написано гарно й дохідливо. Це й справді так, що ми, українці, мрійливий народ і до практики, наприклад, тесання каменю, нам тисячоліттями було ліньки. Отже це так і є, що перехід від стану мрійливості до практики життя буде позначатися на наших державних символах зеленим кольором творення. З усім згоден, окрім деяких моментів. Гадаю, що людині більше личить синонім ТВОРЕЦЬ, а не гравець.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Гравець - він і є творець. Люди люблять гру за можливість творити. Будь-яка гра - це творчість. Діяльність без творчості - це рутина.

Гра – це творча праця. Докази.

Анатолій Висота каже:
З усім згоден, окрім деяких моментів. Гадаю, що людині більше личить синонім ТВОРЕЦЬ, а не гравець.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Миро пише: Будь-яка гра - це творчість. Сумніваюся, що це так. Літачок, зроблений із аркуша паперу, це модель справжнього літака. Кинь його й він полетить, але це не літак. Дерев'яний коник, на якому колись "гарцював" мій онук, це модель коня. Але ця модель не скаче й не креше іскрами від підков. Гра в шахи - це модель війни між двома государями-державами. Хоч які баталії розгортаються на шаховій дошці між шахістами, але до крові не доходить. Гра в покер моделює набуття багатства в реальному житті. Але навряд, щоб хтось сказав, що набрані взятки рівняються реальному капіталу чи грошам. Гра "в дурака" є моделею позбавлення людей від реальних неприємностей, наприклад, хвороб чи вроків. В цій грі успіх досягається, коли в гравця не залишається жодної карти (= хворобі, вроку), а суперник обвішаний ними, як клоун. Висновок: ігри є моделями деяких сторін реального життя. Ігри є імітацією життя. Ігрова творчість є сурогатом справжньої життєвої творчості. Друже Арсене, поясни, може я тут в чомусь помиляюся?

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Майстер Хрестос і майстер,що прийшов чинити Вам каналізацію це одне і теж по Вашому..Гравець у карти це одне,а Гравець Людина це інше..Скільки ж вже можна пояснювати учням,що світ ширший ніж стіни їхньої школи..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Помилки свої кожен має побачити сам, друже Анатолію.

Творімо!
"Поганий той солдат, який не мріє стати генералом".
По нашому це "Учень, який постійно навчається, завжди може перерости Вчителя".

Хоча творчість у виготовленні літака і літачка відрізняються масштабами, проте це все ж творчість. І найкраще творчість проявляється в ігровій формі.

Хто впевнено може сказати, що творчість Творця не є Грою?! ;-)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

На прикладі Приват банку бачимо,що зелений колір може вести до успіху та лідерства у певній області діяльності..Тим більше,що логотипи Привату і ar25.org дуже подібні,то мабуть ми на правильному шляху..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав підрозділ "Зелений колір в українській традиції".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Звісно, пояснення гарне. Проте коли проект піде поширюватися між людей, треба бути готовими до того, що недоброзичливці розтлумачать наявність зеленого кольору в цьому прапорі як любов учасників проекту до міжнародної валюти зелених відтінків - себто, до американських доларів. Звідси прямий шлях до звинувачень у зв'язках з міжнародною мафією.
Шаблон людського мислення, нічого не вдієш! Саме така контрпропаганда велася свого часу проти Партії "зелених" України. Отже, ідеологам запровадження Прапору Грай-Воля треба готуватись до цього заздалегідь.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Готуватися до негативних сценаріїв - значить їх матеріалізувати. Це не наш метод. Про це у статті А чи є у нас план Б?

Тимур Де-Бальзак каже:
Звісно, пояснення гарне. Проте коли проект піде поширюватися між людей, треба бути готовими до того, що недоброзичливці розтлумачать наявність зеленого кольору в цьому прапорі як любов учасників проекту до міжнародної валюти зелених відтінків - себто, до американських доларів. Звідси прямий шлях до звинувачень у зв'язках з міжнародною мафією.
Шаблон людського мислення, нічого не вдієш! Саме така контрпропаганда велася свого часу проти Партії "зелених" України. Отже, ідеологам запровадження Прапору Грай-Воля треба готуватись до цього заздалегідь.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Шкода, але якщо із зеленим кольором вас заскочать зненацька - начувайтесь. І не кажіть потім, що вас ніхто не попереджав.
А щодо небажання готуватись до негативних сценаріїв... Закон Мерфі ще ніхто не скасовував, на превеликий жаль!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

P.S.

1. Згадайте про політику Юлії Тимошенко на президентських виборах 2010 року. Коли її запитували про наявність "Плану "Б" (на випадок програшу виборів), ЮВТ обурювалась: "У мене і моєї команди є лише "План "А" - виграти вибори! Ми не програємо нізащо". І чим це скінчилося?! ЮВТ програла вибори - а "Плану "Б" на цей випадок не передбачила. Внаслідок цього у неї все посипалося шаленими темпами, а сама вона опинилась за ґратами...
Ось що це таке - не готуватися до можливого негативного сценарію.

2. Згадайте про початок німецько-радянської війни 1941-1945 років. Станом на червень 1941 року СРСР не мав оборонної стратегії. Польовий статут Червоної Армії зразка 1939 року не передбачав можливості відступу. Згідно з тогочасною воєнною доктриною, у війні СРСР або наступатиме, або у разі нападу ворога швидко перенесе військові дії на чужу територію і знов-таки наступатиме. До оборони ніхто й не думав готуватися, всі подібні розмови вважалися панікерством. Ніякого "Плану "Б" - тільки наступ!!!
І якими колосальними втратами з радянського боку на початку війни це обернулося?! Ось що це таке - не готуватися до можливого негативного сценарію.

Гадаю, двох прикладів достатньо. Хоча навряд чи мої слова когось тут переконають.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Називаючи речі своїми іменами і кольорами, ми хочемо сподобатись собі, а не якомусь дальтоніку, що не бачить різниці між травою і банкнотою. Якщо король голий, то він має боятися нас, а не ми його.

Тимур Де-Бальзак каже:
Звісно, пояснення гарне. Проте коли проект піде поширюватися між людей, треба бути готовими до того, що недоброзичливці розтлумачать наявність зеленого кольору в цьому прапорі як любов учасників проекту до міжнародної валюти зелених відтінків - себто, до американських доларів. Звідси прямий шлях до звинувачень у зв'язках з міжнародною мафією.
Шаблон людського мислення, нічого не вдієш! Саме така контрпропаганда велася свого часу проти Партії "зелених" України. Отже, ідеологам запровадження Прапору Грай-Воля треба готуватись до цього заздалегідь.
Зображення користувача Василь Тодоров.
0
Ще не підтримано

Дуже добре, пане Ігорю! Коротко і зрозуміло. Годиться як матеріал для пояснення непосвяченим. Тільки назву змінити і додати малюнків до пояснення значеннь герба. Можливо, ще додати до визначення зеленого кольору - "паросток", "зародок нового" та "екологічність".

Радіємо!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Василю, ти пишеш: Гравець у карти це одне,а Гравець Людина це інше Я вище допустив, що переважна кількість ігор, в які граються люди є моделями й імітацією деяких сторін їхнього реального життя. І навів приклади деяких ігор. Ти це заперечуєш? Із твого словосполучення Людина-Гравець можна допустити, що така людина грає в якусь зовсім іншу гру. В яку ж це, друже Василю?
Друже Арсене, ти пишеш: Хто впевнено може сказати, що творчість Творця не є Грою?! А хто може стверджувати, що творча діяльність Творця є саме грою?? Ти ж знаєш, друже, що всі людські ігри швидкоплинні. Ти не поділяєш мій здогад, що людські ігри є моделями й імітаціями деяких сторін реального життя? На твоє ж запитання відповім так: Творець опікується Землею й нами, людьми з серйозною метою. Надто великі сили задіяні Творцем, щоб оберігати Землю і все живе на ній. Навряд, що все це задіяне Творцем лиш для того, щоб погратися, розважити й звеселити Себе спостереженнями за людським мурашником.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Проста людина Гравець грає у гру,що додає ваги тілу і его..Той Гравець,що перебуває у вищих просторах переймається "вагою" свого Духу..
Ігор Каганець вже багато разів нам пояснював,що слово "людина" в прямому сенсі означає Гравець..Хіба цього не достатньо..Хіба Ви не довіряєте знанням Ігоря у цій області..
Ми всі граємо у одну Гру,яка зветься Життя..Різниця між гравцями полягає лише у тому,чи свідома ця Гра чи несвідома..Рівень Гри у більшості залежить від рівня усвідомлення життя-гри..із цього випливає те,що ми робимо-граємо..
Перед тим як стати Анатолієм Висотою,можливо ваш безсмертний Дух Грав роль іншого гравця..Якщо Вам ближче слово Радієць,то ніхто не заперечує..Головне постаратися зрозуміти суть і отримати відповіді від Безсмертного Духа,що в нас живе..бо ні Василь,ні Арсен,ні Анатолій можуть всього не знати..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Василю, ти пишеш: Ігор Каганець вже багато разів нам пояснював,що слово "людина" в прямому сенсі означає Гравець..Хіба цього не достатньо..Хіба Ви не довіряєте знанням Ігоря у цій області.. Одним з аргументів, що людина-гравець, є схожіть між українським словом ЛЮДИНА і латинським словом LUDENS (луденс), що означає "грати" Вагомим аргументом це було б, коли таке спостерігалося б в одній мові: в латинській "ludyna-ludens" або в українській "грай(=людина) - грати". Насправді в українській є інша пара слів: "ЛЮДина-оЛЮДнювати", а в латинській "гомо-гуманізувати". Ти, друже, називаєш життя грою, а я називаю оце своє життя, (зважаючи на численні втілення!) одним з УРОКІВ у Божій Школі. Я намагаюся розібратися в багатьох питаннях, наприклад, ДЛЯ ЧОГО ЛЮДИ НА ЗЕМЛІ? Колись я запитав був про це в православного попа і отримав відповідь: "люди створені для слави Божої і призначення людей - славити Бога". Дякую тобі, друже Василю, за те, що допомагаєш мені на шляху ПРАВДИ.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Василю, в додаток до написаного мною вище напишу ще й таке. Наш лідер Ігор має великий авторитет і харизму. Особливе місце в його творчості займають дослідження Євангелія і його капітальна праця "Пшениця без куколю" ще належно не оцінена ні українською, ні світовою наукою. Це все ще попереду. Недавно Ігор написав, що в нашому середовищі ще нема Бого-людини. Мабуть і ти здогадуєшся, що чим ближче сутність до Божої ієрархії, тим менше вона робить помилок. Гадаю, що я і ти, друже Василю, і Ігор від помилок не застраховані. Ми всі намагаємося йти шляхом правди. Щось ми стверджуємо, в чомусь сумніваємося. Не суди мене так строго, друже за те, що я сумніваюся в тому, в чому, здається, ти твердо переконаний, а саме в тому, що людина-гравець.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Зміна прапору означає, що ми припиняємо війну за минуле і повністю переключаємось на творення майбутнього - тут і тепер.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Хай же буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Пан Анатолій Висота тут зачепив питання гри. Треба розуміти, що він генератор ідей, адже належить до соціотипу інтуїтивно-етичний екстраверт. Він інтуїтивно відчуває перспективні ідеї, які витають у повітрі, проте не завжди може їх пояснити так, щоб усі це зрозуміли.

У даному випадку в дискусії "гра чи радія" він ставить питання про перспективність неантагоністичних ігор (ігор з ненульовою сумою) і фактично закликає нас дослідити цю сферу.

На мою думку, це дуже своєчасно. Тому прошу авторів НО приділити увагу темі неантагоністичних ігор, які пан Анатолій Висота пропонує позначати терміном "радія".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

?А якщо так - https://www.ar25.org/article/socion-narodnogo-oglyadacha.html

Миро Продум каже:
Пан Анатолій Висота тут зачепив питання гри. Треба розуміти, що він генератор ідей, адже належить до соціотипу інтуїтивно-етичний екстраверт.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Пропоную застосовувати таку термінологію: змагальницькі ігри та співучасницькі.
Приклад ігри-змагання - це шахи. Ігра-співучасть - це доньки-матері.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую Арсену, Альберту і Миро, що записали мене в екстраверти, хоч вважав був себе МИРОТВОРЦЕМ - інтровертом. За увагу до РАДІЇ, як особливої діяльності груп людей - дякую. Гадаю, що радійці - це люди, які переважно випромінюють радість. А як ти гадаєш, друже Арсене?

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Ігор стверджує, що Анатолій живе типом психолог, Альберт стверджує, що генерал. То хто правий? Адже правда завжди одна.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Цікаво, Альберт особисто спілкувався з Анатолієм Висотою?

Арій Хрестовий каже:
Ігор стверджує, що Анатолій живе типом психолог, Альберт стверджує, що генерал. То хто правий? Адже правда завжди одна.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Арій Хрестовий каже:
Ігор стверджує, що Анатолій живе типом психолог, Альберт стверджує, що генерал. То хто правий? Адже правда завжди одна.

Як знати коли у кожного своя правда?

https://www.ar25.org/comment/reply/30236/24070

https://www.ar25.org/article/pro-zakony-vsesvitu.html

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Альберт бачив пана Анатолія, спілкувася з ним вживу? Щоб визначити соціотип, можна, звичайно, тестувати оф-лайн, але краще один раз побачити. Я вперше побачила пана Анатолія у 2006 році на конференції Буття українців. Потім кожного року бачилися. В мене немає сумнівів, що пан Анатолій - екстраверт! Моя версія: інтуїтивно-етичний екстраверт. Не погоджуюся із версією Альберта щодо Генерала.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Шановні друзі, читайте матчасть! Не ганьбіть соціоніку! Не навішуйте на людей той соціотип, який йому не належить! Ну це ж просто жах, коли Альберт каже,що Анатолій Висота - Генерал, а він (Альберт) - Достоєвський!!!!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

У соціоніці в 90-х роках були такі псевдоніми для соціотипів: Достоєвський - це етико-інтуїтивний інтроверт. Жуков, потім був прийнятий термін Македонський - це сенсорно-логічний екстраверт. Генерал - пізніший псевдонім Жукова- Македонського. Альберт наполегливо дотримується системи Тетяни Педан (Соціон). Вона - розумничка і наполеглива жінка, але нічого кращого більше, ніж придумувати нові псевдоніми соціотипам і адаптувати те, що зробили у 1990-1992рр. Букалов-Єрмак-Каганець, вона не змогла. Тож, Альберете, читайте матчасть. Тетяна Педан, думаю, із цого починала!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Оленко, ми спілкувалися з Альбертом вживу, здається, на одному з соборів ВБ, коли він так вправно збирав і розбирав револьвер Флобера. А може я помиляюся, Альберте?

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Добродії, вам же Альберт ясно дав зрозуміти, що у нього не соціоніка (у звичному сенсі), а "Соціоніка Альберта Саїна" (саїноніка), тому які можуть бути претензії?

Краще повернімося до теми прапора.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Прапор хороший. Він збалансований по пропорції і по кольорах. От щодо назви, то прапору більше підходить назва ЩАСТЯ. Тут друг Арсен попав у ціль! А назву Герба я колись пропонував ТВОРИМИР. Як вам словосполучення Творимир і Щастя?

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Та гарні назви у нас, Анатолію! Прямо співати хочеться! Адже грається музика. Чому всі забули про ядро суті, що ми створені зі звуку? Всі ігри перебрали, а основа гри то в утворенні звуків.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Мова ведеться про ігри. Підтримую і вважаю, що творчий Анатолій придумає новий вид чи види ігор, саме такі, які треба для радості і щастя. Друг Анатолій покликаний вищими силами до цього сайту саме для такого внеску на благо всіх. У нього серце відчуває струни душі, які мають зазвучати для всіх
Дуже вдало висловився Миро про Анатолія.

Цитата:
Пан Анатолій Висота тут зачепив питання гри. Треба розуміти, що він генератор ідей, адже належить до соціотипу інтуїтивно-етичний екстраверт. Він інтуїтивно відчуває перспективні ідеї, які витають у повітрі, проте не завжди може їх пояснити так, щоб усі це зрозуміли.

У даному випадку в дискусії "гра чи радія" він ставить питання про перспективність неантагоністичних ігор (ігор з ненульовою сумою) і фактично закликає нас дослідити цю сферу.

На мою думку, це дуже своєчасно. Тому прошу авторів НО приділити увагу темі неантагоністичних ігор, які пан Анатолій Висота пропонує позначати терміном "радія".

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Стаття написана гарно і ідея співпадання назв Зелених свят і Трійці сама вибрала зелений колір. Взагалі то зелений колір- це молодість, початок життя, майбутнє.
Почула, що мати перетворює свою кров в молоко для дитини. А молоко твориться від любові матері, спрацьовує кнопка. Будемо вважати зелений колір тією кнопкою любові, що рухає весь механізм.
Якщо щиро, то я не можу поєднати зелений колір з людиною, хіба що наша жовч з печінки.))) Може вона і є важливою, як очисний шлях. Адже гіркотою ми знищуємо всіх паразитів, як полинь, наприклад. І процес травлення здійснює.
А для чого нам потрібне травлення і їжа, коли можна жити і без їжі? Тому то такі вузли нерозв'язані.
Недавно почула, що краще більше їсти овочів і менше фруктів. І якщо грибки (найбільші паразити людини) люблять солодке і вмирають від гіркого, то є оздоровчий сенс розуміння.
А про грибки то є хороші наукові відео і де визнано, що вони створюють колонії і перешкоджають циркуляції крові у тілі.
Так вимальовується два канали: гіркий і солодкий. Один канал був покорений кимось, бо паразити живуть у солодкому. І гіркота лікує. Це така філософія ))).

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Кажуть, що зелений хлорофіл і червоний гемоглобін мало чим відрізняються.

"У 1915 році доктору Ріхарду Вільштаттеру була вручена Нобелівська премія за відкриття такої хімічної сполуки, як хлорофіл: мережі атомів вуглецю, водню, азоту і кисню, що оточують атом магнію.

П'ятнадцять років потому, у 1930-му, Нобелівську премію отримав доктор Ханс Фішер, який відкрив хімічну структуру гемоглобіну і, до свого здивування, виявив, що вона практично ідентична хлорофілу.
Хлорофіл - пігмент, що міститься в листі рослин
Гемоглобін (який складається з гема і глобіну) являє собою пігмент, що забарвлює клітини крові в червоний колір, точно так само, як хлорофіл робить рослини зеленими". Джерело.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Хлорофіл - особливий пігмент, що надає рослинам зелене забарвлення і є найважливішим елементом у процесі фотосинтезу. Хімічний склад хлорофілу являє собою атом магнію, оточений атомами водню, азоту, кисню і вуглецю.

У 1930 році Хансом Фішером було зроблено вражаюче відкриття - хімічна структура гемоглобіну практично повторює структуру пігменту хлорофілу, правда, з'єднання будується не навколо атома магнію, а навколо заліза. Відтоді зелений пігмент і стали називати «кров'ю рослин»,

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Хай і подібні структурою хлорофіл і гемоглобін, це нічого не каже. Я сама попробувала пожити на живих соках 3 дні. То мене на третій день почало трусити від холоду і голод тут ні до чого. Навіть вважаю гріхом їсти зелень, тобто живі рослини, все несе записи, вібрації усередину. Секрет в іншому, хоч і є сироїди.
Адже і водою лікуються, намоливши її, і все діє.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Зоріно, дякую тобі за розуміння й добре слово. Земне життя побудоване водночас на універсальності й різноманітності в деталях.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Про хлорофіл і гемоглобін згадав тому, що це "зелена кров" і "червона кров" - символи життя.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Читаю коментарі і постійно повертаюся до світлин, котрі наприкінці статті, звідки пан Ігор добув таку красу?
Чи не занадто ми приділяємо уваги логічному аналізу, адже аналіз руйнує, втрачається цілісність?
Знов повертаюся до світлин, зупинивши потік логіки, і відчуваю те саме відчуття радості, про котре ми так багато міркуємо і розмовляємо.
Здається, корисніше бути в тому самому стані радості і гри, ніж його аналізувати, ризикуючи втратити (як за деревами - ліс).
Подивіться ще раз - які гарні в нас жінки!