Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

До діяльності Мінспорту включили національно-патріотичне виховання

Категорія:

Світ:

Міністерство має вживати «заходів до популяризації та утвердження здорового способу життя, гуманістичних цінностей, національної свідомості та патріотичних почуттів молоді, організації її змістовного дозвілля», а також сприяти «розвитку волонтерської діяльності у сферах фізичної культури і спорту та національно-патріотичного виховання».

Кабінет міністрів вніс зміни до положення про Міністерство молоді та спорту України, включивши до його діяльності національно-патріотичне виховання.

Відповідна постанова опублікована на сайті уряду.

Зокрема, міністерство має вживати «заходів до популяризації та утвердження здорового способу життя, гуманістичних цінностей, національної свідомості та патріотичних почуттів молоді, організації її змістовного дозвілля».

Також Мінспорту має сприяти «розвитку волонтерської діяльності у сферах фізичної культури і спорту та національно-патріотичного виховання, проведенню заходів національного та міжнародного значення, пов’язаних з організацією масових спортивних заходів».

Окрім того, міністерство має збільшити «чисельності молоді, яка пишається своїм українським походженням, громадянством, а також готова до виконання конституційного обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України».

13 жовтня 2015 президент Петро Порошенко підписав указ про стратегію патріотичного виховання молоді.

В Україні у квітні 2015 року був ухвалений закон про декомунізацію, який передбачає зміни радянських назв міст та вулиць, прибирання пам’ятників діячам комуністичного режиму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи