Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Двійник сина Порошенка воює на фронті, а сам Олексій відпочиває у діда і ходить на концерти

Інтернет розбурхала новина про те, що син Петра Порошенка - Олексій - воює на фронті. Журналісти провели оперативне розслідування і виявили, що він нікуди не виїжджав, а живе поруч зі своїм дідом недалеко від Вінниці.

140906-poroshenko-2.jpg

Олексій Іванович Порошенко з внуком Олексієм
Олексій Іванович Порошенко з внуком Олексієм

Про те, що Олексій Порошенко, старший син президента, служить в зоні АТО, повідомив в ефірі порошенківського «5 каналу» керівник переговорної групи Антитерористичного центру Юрій Тандіт. Коли журналісти, почувши таку новину, звернулися за коментарем в АПУ, то їм навідріз відмовили в інформуванні про членів сім'ї президента, мовляв це їх особиста справа, не лізьте куди вас не просять. 

Вінницькі журналісти, які знають Олексія Порошенка як члена місцевої облради, поцікавилися, коли депутат востаннє бував на робочому місці. Виявилося, що незважаючи на те, що Порошенко-молодший нібито пішов в армію, він не склав своїх депутатських повноважень. «Ніяких заяв до облради Олексій Петрович не подавав. Він продовжує працювати, відвідує сесії, які відбуваються раз на кілька місяців. А все інше - це його особиста справа», - повідомили в прес-службі Вінницької обласної ради. 

Журналісти-розслідувачі вирішили довідатися про всі подробиці цієї цікавої історії. Для цього вони поїхали туди, де проживає батько Порошенка-президента і дід Порошенка-"вояки" - Олексій Іванович. Затишний будиночок недалеко від Вінниці. Прекрасна природа, все необхідне для життя. Коли журналісти тільки підійшли до будинку, то почули дитячий плач, якому вельми здивувалися, адже Олексій Іванович онуками не займається.

Їм назустріч вийшла дебела жінка, яка представилася домробітницею Валентиною і запросила до столу. Коли журналістка увійшла, то Олексій Іванович, недовго думаючи, розповів їй «почому життя в Україні», всі карти і сімейні таємниці виклав на блюдечку. Виявляється, зараз його старший онук Олексій поїхав у місто за продуктами разом з дружиною, а він, домробітниця і маленький правнук - господарі в будинку.

Олексію Івановичу, напевно, можна пробачити такий "ляп", адже він людина ще старого гарту, для якої неправда - страшний гріх. 

Журналісти таки дочекалися Олексія Петровича з міста, поспілкувалися з ним, і, по секрету, розповіли про казус на «5 каналі». Олексій віджартовуючись відповів: «Напевно черговий двійник! Я воювати поки не йду, тому що ми з дружиною займаємося вихованням нашого сина!»

Аліса Мисловська для сайту ЛЮБЛЮ КИЇВ

P.S. Дружина президента України Марина Порошенко підтвердила, що її старший син Олексій дійсно воює у зоні АТОПроте далі коментувати цю інформацію вона відмовилася.

А от керівник фракції «Батьківщина» Людмила Щербаківська у розмові з журналістом RIA повідомила, що їй нічого не відомо про службу сина президента на Донбасі. Так само відповіла на це і керівник Вінницького прес-клубу Наталія Болховська. Не знають про це і депутати облради.

Чи вірять вінничани в те, що син Порошенка воює в АТО? 

Паша Сницарь-Лисяков (28), шоумен: - Ой сумніваюся. Якщо навіть і воює, то так, як модель на подіумі - аби покрасуватися на камери і показати, що він батьківщину захищає. Він не принц Уельський, у нього важливіші справи - і батькові допомогти з бізнесом розібратися, і у Вінниці з Києвом порядок забезпечити.

Всі ж розуміють - ніхто рідних на загибель посилати не буде. Але після завершення всього цього неподобства, такі люди отримають перші високі звання. І цей факт не буде дивовижний. Але хочеться вірити, що вони насправді нашим хлопцям допоможуть хоч матеріально. І всім тим, хто поклав вже свою душу і тіло, забезпечать гідні умови для життя і їхнім сім'ям.

 

Наші інтереси: 

Цікаво!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Так, це вже автоматичний рефлекс бидлоеліти. Перша реакція - як вигідніше збрехати. Правду говорять тільки тоді, коли припруть до стіни, так би мовити, з ножем біля горла.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Хуцпа? Стовідсоткова! Навіть не заховали нікуди горе - вояка.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

То це дід з онуком?

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Страус заховав голову в пісок. Якесь знущання над українцями. Для чого брехати так відверто? Що воно їм дасть? Для чого пиляти гілку на якій сидиш? Мені в голові це не вкладається.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Зоя Світла.
0
Ще не підтримано

Хто звик до брехні - бреше далі. Мабуть, така ж ситуація з сином Авакова.

Зоя Світла

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Так, це вже автоматичний рефлекс бидлоеліти. Перша реакція - як вигідніше збрехати. Правду говорять тільки тоді, коли припруть до стіни, так би мовити, з ножем біля горла.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Кабан Іклан.
0
Ще не підтримано

Як сильно ця брехня може зашкодити нам перемогти?
Чи дуже допоможе викриття цієї брехні досягнути нашої мети?
Моя відповідь: "Зовсім трошки!"

Не варто перейматись викриттям хуцпи, якщо шкоди від неї меньше, ніж зусиь на її викриття.
Ми ж не будемо осушувати всі калюжі на своєму шляху, якщо можна просто їх обійти.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

"Маленька брехня" Порошенка на виборчих перегонах призвела до того, що президентом України стала абсолютно не придатна до цього людина. Як наслідок - ескалація війни і тисячі трупів з перспективою погіршення ситуації.
Війну може зупинити тільки правда про її причини і винуватців.

Брехня - це головний інструмент поширення паразитизму і рабства. Тому її треба випалювати за першої нагоди.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

"...У чому сила, Брат? А сила в Правді!..."

Хай Буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

У чому сила, брат? Сила - у ньютонах, а робота - у джоулях.

Сергій Остапенко каже:
"...У чому сила, Брат? А сила в Правді!..."

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!