Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Двоє українців об'їдуть сотню країн, щоб розповісти світові про Україну

Світ:

Двоє українських хлопців Ігор Шаверський та Назар Гулик вирішили відправитися у навколосвітню подорож, щоб розповісти світові про Україну та познайомитися із закордонними стартапами. Щоб відвідати 100 країн їм потрібно чотири роки.

14092102r.jpg

Мапа подорожі Ігора та Назара.

Як йдеться на сторінці їхнього проекту WaveUp у Фейсбуці, хлопці планують відвідати 100 країн протягом чотирьох років. Мета проекту, як розповідають його засновники, полягає в тому, щоб знайти нові бізнес-ідеї та поспостерігати за тим, як вони реалізуються в різних країнах.

In just two days we have discovered incredible startups and met most amazing dynamic people with absolutely brilliant business ideas.

Першим пунктом подорожі була Молдова - країна, яка виявилася сюрпризом для хлопців. За два дні вони познайомилися з неймовірними, на їхню думку, стартапами і познайомилися з дивовижними людьми, які мають блискучі бізнес-ідеї, як от Артур Гурау, який створив найбільше молдовське цифрове агенство Гранат, а зараз працює над новим стартапом - для молодих футболістів світу Footballoid.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи