Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Екс-керівник DARPA Міноборони США став радником «Укроборонпрому»

Колишній керівник Агентства передових оборонних дослідницьких проектів США (DARPA) Міністерства оборони США, а нині директор американської компанії Tony Tether & Associates Ентоні Тетер (Anthony Tether), став радником з питань довгострокового розвитку «Укроборонпрому».

Відповідний меморандум екс-працівник Міноборони США і генеральний директор "Укроборонпрому" Роман Романов підписали 26 серпня в Києві.

Як зазначили в «Укроборонпромі», співпраця з американським експертом полягатиме в розробці стратегії розвитку українських технологій. Також Ентоні Тетер допоможе інтегрувати світові практики менеджменту, що допоможе концерну отримати доступ до світових ринків, кажуть у відомстві.

«Сьогодні ми підписуємо документ, згідно з яким Ентоні Тетер є радником «Укроборонпрому», і, відповідно до документу, нам буде доступна сучасна і найбільш актуальна інформація про тенденції розвитку. Це забезпечить міцність і перевагу збройних сил України і незалежність нашої країни. Це дозволить 80-тисячному колективу «Укроборонпрому» бути ефективними економічно», – зазначив Роман Романов.

Він назвав угоду «знаковим моментом» для концерну і держави. «Цей меморандум дуже корисний для всіх. Це саме той випадок, коли ми два додамо до двох і в результаті отримаємо п’ять», – сказав Ентоні Тетер.

Ентоні Тетер був президентом компанії The Sequoia Group, яка надавала послуги з управління програмами стратегії розвитку для уряду і промисловості США. Також він працював у Міністерстві оборони США на посаді директора з технологій стратегічного управління і директором Національного розвідувального управління в апараті Міністерства оборони США. У 1986 році отримав національну медаль цивільного співробітника Міністерства оборони та медаль «За бездоганну службу».

Наші інтереси: 

США відкриває Україні доступ до найновіших технологій. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Це чудова новина! Американський контроль може ефективно покінчити з корупцією в цій галузі. І з кацапськими шпигунами теж.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Це чудова новина! Американський контроль може ефективно покінчити з корупцією в цій галузі. І з кацапськими шпигунами теж.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Якби таких "Тетерів" нам дали США у кожну галузь1

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

DARPA - це СК-4 у ЗДА, яка пiдносить систему керування ЗДА до СК-3,5.

Хай Буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Розумний дядько, з великим досвідом: Anthony Tether

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!