Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Екстравертність (E)/Інтровертність (I)

***

Екстравертність (E)

Людина за такою якістю реагує на події навколишнього світу, які стимулюють і надають поштовху до активності. Постійно у пошуку нового, рушій прогресу. Показує оптимальний варіант у вирішенні завдань, позбавляє проблем. Відповідальна за все, що відбувається навкруги, тому вважає, що невирішених проблем не існує. Товариська, уважна, вільно спілкується серед будь-якого оточення. Має багато знайомих, в товаристві почуває себе краще, ніж насамоті. Схильна першою починати розмову. Домінує в розмові, ведучи власну лінію, запалюючи інших, допомагає їм розкритися й вільніше почуватися. Рішуча та смілива у відстоюванні та захисті своїх інтересів, ідей, схильна до прямого й відвертого висловлювання власних поглядів. В курсі останніх подій. Мобільна у будь-якій ситуації. Постійно проявляє ініціативу, не може працювати на одному місці, розширює поле своєї діяльності. За своєю природою - лідер, ватажок.

 

Інтровертність (I)

Людина з такою якістю не одразу розкриває свій внутрішній світ, який цікавить більше, ніж зовнішній. Черпає натхнення, заглиблюючись у почуття, роздуми. З обережністю ставиться до різних змін, тобто нових починань, знайомств тощо. Намагається їх уникати, тяжіє до стабільності. Прагне розміреного ритму життя, не терпить натовпу, появи небажаних людей. Нав’язливе товариство швидко втомлює, потребує усамітнення, можливості побути наодинці. Легко витримує роботу насамоті та на одному місці. В спілкуванні більш мовчазна і сором’язлива, відвертою і відкритою буває лише в тісному колі своїх друзів. Обмежується старими знайомими. Більш схильна до спостереження, ніж до безпосередніх дій, до підлаштування, ніж до диктату, часто буває замкнута, скромна, прихована. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи