Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Елітні маєтки у Броварах, Конча-Заспі та квартира в Києві: що приховує екс-міністр оборони Гелетей

Спецтема:

Колишній міністр оборони генерал-полковник Валерій Гелетей виявився дуже небідною людиною. 

Як ідеться в сюжеті програми "Гроші", чинний керманич охорони високопосадовців володіє кількома елітними маєтками.

Журналісти провели власне розслідування та спробували з'ясувати, чого більше в Гелетея - зірочок на погонах чи елітної нерухомості.

Київська область, місто Бровари. До будинків родини Гелетея проїзд закритий - ремонт дороги. Місцеві мешканці зізнаються, що ремонту не було кілька десятиліть.

На ремонт дороги у приватному секторі одразу приїхав навіть начальник ЖКГ, за словами якого ремонт коштує 650 тисяч гривен. Робітники ж говорити бояться, чи не на Гелетея вони працюють.

Будинок №31 зареєстрований на дружину Гелетея. І хоча на ньому немає жодних номерів, сусіди вказують на цей маєток. Ззовні невеличкий, але це тільки на перший погляд. Місцеві переконують, що в родини Гелетея тут навіть не один маєток. За словами сусідів, успішний силовик там буває зрідка.

Елітна Конча-Заспа. Котеджне містечко "Французький городок" з охороною та озером. Будинок Гелетея, схоже, добудували одним із перших. Подібний маєток у цьому містечку продають за 13 мільйонів. Котеджне містечко розташоване за адресою Столичне шосе, 149. Інтернет рясніє публікаціями, що саме за цією адресою у 2008 році міліція розслідувала незаконне захоплення землі.

Центр Києва. Елітна багатоповерхівка. За інформацією журналістів, у родини генерал-полковника тут розташована квартира, але вдома екс-міністра оборони застати не вдалося.

Программа "Гроші" звернулась до нинішнього керманича управління державної охорони з проханням про коментар, але у прес-службі повідомили, що генерал-полковник не має на це часу. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
корупція
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи