Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

FAQ про воєнний стан проти штатних брехунів і невігласів

Світ:

Спецтема:

Забагато брешуть про воєнний стан і лякають ним громадян. Намагаються сформувати суспільну думку про те, що воєнний стан спрямований не проти ворога, а проти нас самих. Шкода, що доводиться переконувати громадян у суцільній дурні навіть думки про таке.

1. Воєнний стан є оголошенням війни Московії.

Ні, воєнний стан не є оголошенням війни Московії. Уведення воєнного стану ніяк не пов’язане з оголошенням війни будь-кому. Читайте визначення із закону.

Стаття 1. Визначення воєнного стану

Воєнний стан - це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності та передбачає надання відповідним органам державної влади, військовому командуванню та органам місцевого самоврядування повноважень, необхідних для відвернення загрози та забезпечення національної безпеки, а також тимчасове, зумовлене загрозою, обмеження конституційних прав і свобод людини і громадянина та прав і законних інтересів юридичних осіб із зазначенням строку дії цих обмежень.

Стаття 2. Мета введення воєнного стану

Метою введення воєнного стану є створення умов для здійснення органами державної влади, військовим командуванням, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями наданих їм повноважень у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності.

2. Уведення воєнного стану буде приводом Московії розпочати масоване військове вторгнення.

Московії не потрібні приводи для вторгнення. Московія здійснить вторгнення в будь-який момент, який вважатиме для себе зручним. Єдиним запобіжником поширення вторгнення є потужне військо і готове до масового партизанського опору населення. Саме для підготовки потужного війська і військового вишколу усього населення потрібен воєнний стан.

3. У всіх вилучать зброю, примусово вилучать майно, всіх відправлять на трудову повинність, введуть комендантську годину, уведуть карткову систему розподілення. 

Ці норми не обов’язкові, і застосовуються за потребою. Нема сумніву, що така потреба може виникнути на частині території ще до масового вторгнення ворога.

4. Нам ніхто не постачатиме зброю!

Брехня, всі чудово постачають зброю союзникам, які воюють.

5. Не можна змінити Верховну Раду!

Про це найбільше кричать народні депутати. Ви вірите, що вони це роблять через бажання, щоб їх якнайшвидше змінили? Хочете - звільняйтеся просто зараз.

6. Нам не дадуть кредитів!

Для чого вам будуть ті кредити, коли Моторола, Гіві і кадировці увійдуть у вашу домівку? Якщо кредити не дасть МВФ, дадуть країни - союзники, можуть давати залюбки.

7. Ми можемо все організувати і без уведення воєнного стану!

А чого ж тоді не організували? Хтось ще таким казочкам вірить?

Коментар НО: ще одне підтвердження правдивості тез Стеценка представляє Володимир Василенко, дипломат, юрист-міжнародник

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Думки слушні і не викликають заперечень. Взагалі прислухатися треба до фахівців (тим паче у таких екстремальних ситуаціях, як війна) а не кон'юнктурно зацікавлених владоможців.
Коли вже нарешті справжні фахівці-патріоти стануть до управління Україною?

Sapienti sat.

Коментарі

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Думки слушні і не викликають заперечень. Взагалі прислухатися треба до фахівців (тим паче у таких екстремальних ситуаціях, як війна) а не кон'юнктурно зацікавлених владоможців.
Коли вже нарешті справжні фахівці-патріоти стануть до управління Україною?

Sapienti sat.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Або у перенасиченому розчині ще не знаходяться центри кристалізації,або ці центри ще не ще не усвідомили цього. Третя можливість - якомусь представнику олігархату чи середнього класу ще не наступили боляче на мозоль. (Згадаймо гетьмана Хмельницького).

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Подивіться й інші відео у тій підбірці обов'язково!
Степан Хмара свідчить, що "в 16 країнах Європи відсутні наші дипломатичні представництва. В тому числі У Німеччині, Франції і Великобританії"!
Хто знає, це справді так?!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)