Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Google Maps показав докази обстрілів України російською армією

Картографічний сервіс Google Maps минулого тижня оновив покриття для деяких міст та регіонів України, і на нових картах знайшли докази обстрілів України російською армією. Зокрема, поблизу контрольно-пропускних пунктів Червонопартизанськ (Україна) та Гуково (Росія).  

Там були знайдені сліди зруйнованої інфраструктури – шахт, житлових будинків, а також організовані бойові точки на російському боці кордону.

Вражає також той факт, що вогневі пункти російської армії були облаштовані безпосередньо біля табору біженців, в який поселяли українців – ймовірно, з розрахунком отримати потрапляння у нього снарядів від української армії та зняти новий сюжет для Lifenews.

На інших координатах - 47.901873, 39.859419 – також можна побачити низку російських танків, які розташовані на території Ростовської області та обстрілюють територію України. Сліди від обстрілів знаходяться на 20 км на північ, на території Донецької області.

Це вже не перший випадок, коли в інтернеті знаходяться докази російської військової агресії проти України: влітку солдати армії РФ регулярно постили фотографії з геомітками, знаходячись при цьому в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи