Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Художні вироби з граніту у вашій оселі

Виявляється, граніт можна використовувати не лише як будівельний матеріал, а й в якості сировини для виробництва елементів як інтер'єру так і екстер'єру.

Протягом двадцяти восьми років існування на ринкуі і дотепер, компанія «Світанок» позиціонує себе як надійного постачальника високоякісної продукції з граніту. Майстри компанії мають високу кваліфікацію у галузі та здатні виконати будь-яке ваше замовлення.

Компанія «Світанок» спеціалізується на виготовленні гранітних пам’ятників, накладних сходів, барів, стільниць та гранітних столів. Окрім того у каталозі виробника за посиланням http://svit-granitu.com.ua/products/ ви можете знайти широкий вибір гранітних лицювальних плит, парапетів, гранітних сходів, колон, поручнів та підвіконь. За особливим замовленням, спеціалісти компанії виготовлять вази, лампади, епітафії та інші елементи пам’ятників. Професійні гравери компанії виконають художню роботу будь-якої складності.

Якість товарів та розмаїття вибору

Уся продукція компанії «Світанок» проходить через процес термообробки, що робить її більш надійною та довговічною. Для виконання різних видів робіт використовуються різні породи граніту з неповторними малюнками та переливами. Саме тому ви отримаєте не тільки особливе оздоблення гранітних елементів, але і розмаїття кольорових рішень.

Неповторний дизайн

Гранітні елементи у інтер’єрі – це особливо витончений дизайн вашої оселі. Оздоблення кімнат гранітними деталями підкреслить дорожнечу дизайну та його елегантність. Екстер'єр будинку також виглядатиме зовсім інакше, якщо доріжки та бордюри будуть оформлені гранітною плиткою. 

Персональний підхід

Головна перевага компанії «Світанок» – це індивідуальний підхід до кожного клієнту. Усі ваші сміливі дизайнерські рішення будуть виконані у філігранній роботі різьбярів та граверів. Це значить, що ви отримаєте не просто замовлений виріб, але втілення дизайнерського задуму вашої оселі.

Робітники компанії виконають професійні монтажні роботи, щоб забезпечити надійність встановлених конструкцій. Гранітна продукція «Світанок» стане прикрасою вашого дизайну та надійним рішенням.

Наші інтереси: 

:)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи