Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

І до хліба вже добралися...

Світ:

Трансгенна атака триває.
У понеділок група науковців на чолі з керівником комісії з якості хліба Миколою Кобаїдзе скликала в Києві прес-конференцію, під час якої запропонувала додавати у хліб спеціальний генетичний препарат, що він, на їхню думку, в десятки разів зменшує кількість бацил. Революціонери від науки обгрунтовують свої пропозиції різким збільшенням випадків картопляної хвороби, наслідком якої може бути отруєння м’якиною. Результат - кишкові захворювання включно з перитонітом.

Аргументи проти подібних невиважених і потенційно небезпечних для здоров’я кроків навів заступник директора Інституту генетики Григорій Петюх. Він зауважив, що використання будь-яких модифікованих продуктів харчування за своєю суттю є брутальним втручанням до генетичного апарату людини. Більше того, ніхто із стовідсотковою впевненістю не може дати об’єктивну оцінку безпеки цих продуктів. Принагідно Григорій Петюх згадав скандальну трансгенну картоплю, з якою не так давно намагалися поекспериментувати в Україні сумнівні міжнародні ділкі.

Завідуюча лабораторією Інституту гігієни і медичної екології Академії Медичних Наук Ольга Тимченко: «Генетично модифіковані продукти близько десяти років як запроваджено для споживання у США. Однак те, що вважається цілком нормальним за океаном, є неприпустимим для наших співвітчизників, оскільки раціон харчування у нас відрізняється докорінно».
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи