Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 8

Ігор Дідковський: Україна – це я, так має сказати кожний українець

Категорія:

Спецтема:

У Києві відбувся Міжнародний форум інвестицій та інновацій. Його провело представництво Європейської економічної палати торгівлі, комерції та промисловості (EEIG) в Україні. Форум зібрав більше 300 учасників - представників влади та бізнесу, дипломатичного корпусу, представників EEIG більше ніж із сорока країн світу.

Як повідомив Ігор Дідковський – голова опікунської ради EEIG в Україні – форум EEIG щороку проходить у новій країні. Ми провели його у травні, коли Київ найкрасивіший!

– Серйозні бізнесмени, поважні люди. Що їм показати, щоб гідно представити свою Батьківщину? Коли країна - це ти, ти уявляєш її через себе. Я написав сценарій всього форуму. Наші гості побачили іншу Україну - не таку, як вони собі уявляли.

15 травня пройшло представлення Меморандуму про геополітичний розвиток України, на наступний день - презентація "Плану розвитку країни" Ігора Дідковського.

– Ми ухвалили Меморандум про те, що EEIG в Україні – це майданчик для всіх. Для Митного союзу, Європи, Білорусі, Китаю ... Нам пропонують: або асоціація з ЄС, або Митний союз. А може, нам треба вибрати щось ще?

У своєму "Плані розвитку країни" я показав, як ми будемо розвиватися в найближчі 100 років, і написав, що "Україна – це я!".  Кожному українцю дуже важливо розуміти, що Україна – не Янукович, чи Ющенко, чи Тимошенко, це – я. Який я, така й Україна, треба завжди пам'ятати про це.

- Україна була показана не в тих стереотипах, які існують, - Чорнобиль, дівчата, футбол, корупція... Наші гості зрозуміли, що тут є інший світ, люди, які створюють бізнес, відкривають музеї і будують своє життя для дітей та онуків. Було дуже приємно, коли нам говорили: тепер ми розуміємо, з ким можна мати справу. Люди побачили один одного. У наших гостей з'явився у свідомості інтерес під назвою «Україна» – інтерес культурний, енергетичний, комерційний.

– Зав'язалися серйозні економічні зв'язки, попереду багато роботи. Тепер наше завдання – обслужити ті контакти, які вже запущені, підписати те, про що домовилися. Будемо допомагати в досягненні конкретних матеріальних результатів.

Найважливіше, що на найближчі 50 років всі Європейські економічні палати всього світу, коли будуть бачити нас, говоритимуть: Україна – це дуже круто!

Під час заходу також відбулась презентація унікальної колекції скіфського золота, виступили гурт «ТаРута» і  козацька школа бойового мистецтва «Спас».

На переконання Ігора Дідковського, майбутнє України пов’язане з трьома пріоритетами:

1. Освіта і IT-технології
2. Космос
3. Продовольство

За матеріалами ЗМІ

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи