Зображення користувача Віктор Юрченко.
Віктор Юрченко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Історія розвитку

Вивчаючи історію людства та суспільства, кожен хто вивчає її не просто задля галочки, намагається усвідомити початок і кінець.

Вивчаючи історію людства та суспільства, кожен хто вивчає її не просто задля галочки, намагається усвідомити початок і кінець. Насправді все дуже просто, якщо не ускладнювати. Всього навсього потрібно дорости до цього на всіх планах Буття, а дорісши і практично використавши дорога пряма. Підказок навколо нас безліч, оскільки все можна віднайти у всьому.                                                            

                                                                                                                                   

Все починається в житті з малого:

З зернини – хліб,

З промінчика – зоря.

Кому було не достатньо доказів, або хто не повністю їх усвідомив і використав (практичне застосування) все ще продовжить втілюватись там де найкраще спроможеться це зробити, там де найбільше він потрібен на даному відрізку простору-часу. Хто не усвідомить і практично не дійде до цього виходу з матерії – нічого страшного, буде ще безліч шансів при наступних втіленнях і не обов’язково на Землі, або на Землі в інших (мультисвіти) її втіленнях. Найбільш яскравим прикладом людини що за одне втілення повністю пройшла цим шляхом є Рамалінг  http://ty-master.ru/evolyuciya-vysshej-stupeni/ramaling%E2%80%85svamigal/

В розвитку чакр можна віднайти розвиток істот, що були є і будуть наділені чакрами спроможними до трансформації енергій кожна на своєму рівні. https://www.ar25.org/article/hto-my-reptyloyidy-ssavci-chy-mozhe-vidpovid-devidu-ayku.html

Так як намагаємось віднайти початок і кінець, особливе значення матиме концентрація свідомості на першій і сьомій чакрі (вхід і вихід). І тоді розвиток всіх інших чакр постає перед нами як на долоні:

1-ша чакра – вхід Духу в матерію. Відповідає виживанню Духу в матерії – як рослини все існування перебувають на одному місці де вкорінюються і виживають.

2-га чакра істота розмножується поділившись в розвитку на чоловічий і жіночий початки для можливості урізноманітнювати прояви Духу. При цьому і завдяки цьому ареал існування поступово розширюється і творяться все нові форми.

3-тя чакра розвинулась завдяки спроможності організмів в розвитку накопичуючи життєві сили створювати родину споріднених істот, котра здатна опановувати більшу територію для проживання.

4-та чакра відповідає за розвиток емоцій. Завдяки чому з’являється суспільство, так як чим більш розвинуте суспільство тим більше відтінків емоцій з собою приносить, в матеріальному світі це виливається в створення племен, держав і їх взаємодії.

5-та чакра розвиток волі спілкування – об’єднання люди, країни і світ, що розвивається від безпосереднього спілкування між людьми до таких технологій як ЗМІ та Інтернет.

6-та чакра в розвитку дає усвідомлення, осмислення матерією Істини. На сьогодні наука теоретично обґрунтовує наявність мультисвітів, починаючи з атому і до безкінечності галактик та Всесвітів, а також хоче знайти практичне обґрунтування цьому (не розуміючи що рано чи пізно всі ми там будемо, так як все у всьому). https://www.youtube.com/watch?v=g2wd7gk45M8

7-ма чакра в розвитку має забезпечити вихід усвідомленої матерії до рівня вібрацій Духу за допомогою Душі – реальне об’єднання з Творцем – одухотворення матерії  https://www.ar25.org/article/istynna-symvolika.html

Сонце крила підіймає
Розчиняється пітьма
Розум щастя поглинає
І РаДіє в собі Я.....

Істина перед нами і починається з нас.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Молодець, Вікторе! Коротко і змістовно. Дякую.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Молодець, Вікторе! Коротко і змістовно. Дякую.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Добре, дякую. Думаю це схоже на план і кожен з нас відчуває кожен пункт цього Плану на собі та виробляє власну стратегію його слідування. Якщо не свідомо то підсвідомо, поки що :)

Світ це лише відображення Тебе