Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 7

Історія спецслужб – це історія їхніх провалів

Категорія:

А все тому, що успішні проекти продовжують діяти, тож говорити про них не можна. Виявлення ж такого діючого проекту автоматично призводить не тільки до його провалу, а й до великих неприєм­ностей його авторам. «Початок інформаційної війни визначити неможливо, і це дає певні переваги агресорові. Але якщо...

Але якщо об’єкт нападу встигне усвідомити, що проти нього ведеться інформаційна війна, то отримані агресором на початковому етапі переваги можуть обернутися проти нього самого» (Расторгуев С. П. Философия информационной войны. – М.: Вузовская книга, 2001. – С. 138).

Вищим пілотажем спецоперації проти ворога є включення механізму його самоліквідації: це коли система знищує себе за допомогою власних ресурсів. Про це ми вже писали у розділі «Держава-гвинтокрил». Прикладами працюючих проектів є спотворене Євангеліє та створене на його основі іудохристи­янство, лінгвістична диверсія Кирила і Мефодія, закладки про «культурне пияцтво», «корисну вакцинацію», «одноразове життя» (заперечення реінкарнації), «долина сліз» (представлення земного світу як суцільного простору страждань), «у муках народжува­ти­меш дітей» (представлення найбільш природного і радісного процесу дітонародження як смертельно небезпечного), «демокра­тія» (перевертання з ніг на голову механізму висування лідерів).

Всі ці проекти спрямовані на ліквідацію української нації і арійської людини в цілому. Якщо спільнота не усвідомлює їх присутність, то вони неминуче призведуть до її самознищення. Якщо ж вона встигне усвідомити застосування проти неї інфор­маційної зброї, то отримає надпотужну «зброю відплати».

Очевидними результатами застосування згаданих вище інформаційних «проектів самознищення» є швидке кількісне скорочення українського етносу та його дезорганізація. А проте українська нація ще жива, отже має чудові можливості усвідомити факт ведення проти неї інформаційної війни, дослідити її структуру і повернути зброю ворога проти нього самого.

Повторимо, що нині Україна переживає час формування нової нації і нової раси. В політичному плані починається нова епоха національного визволення: соціальний рух починає набу­вати ознак національно-соціального. Ця епоха націоналізму розділяється на три етапи:

1. Пасивний, нормативний, етнографічний націоналізм, орієнтований на збеження того, що залишилося, у Просторі боротьби.

2. Активний, революційний, творчий націоналізм, орієнтований на процес вдосконалення людини і суспільства у Просторі пригод (фашизм і нацизм).

3. Магічний, синергетичний націоналізм, орієнтований на творення досконалого суспільства досконалих людей у Просторі волі (солідаризм).

Поки що Україна перебуває на першому етапі – базового, пасивного, нормативного націоналізму. Перехід до другого етапу – творчого націона­лізму – надійно заблокований останнім великим спецпроектом інформаційної війни. Але тільки доти, доки українці це усвідомлять. Як тільки відбудеться усвідомлення – Україна рине вперед і вгору – до творчого націоналізму і солідаризму. От про це ми далі й поговоримо...  

Наші інтереси: 

Досліджуємо ази спецоперацій. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи