Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 9

Ключові слова Сонячного Переходу: віра, тотальність, концентрація, вибуховість

Виступ Ігора Каганця на XXII позачерговому з’їзді Української Національної Асамблеї
Шановне товариство!

Починаючи з 1999 року в кожному числі журналу «Перехід-IV» повторюється одна і та ж сама фраза:

Проблема в тому, що реформатори не володіють знаннями, а ті, що ними володіють, надто байдужі, щоб намагатись провести реформи. Але настане день, коли знання і воля об’єднаються, і тоді світ рине вперед.

Запам’ятайте сьогоднішній день: 25 грудня 2005 року, за арійським календарем — 25 грудня 7513 року. Це день, коли об’єдналися знання і воля. З сьогоднішнього дня світ починає свій рух до творення нової цивілізації.

Для України — це друга фаза національної революції. Перша, Оранжева фаза почалася 22 листопада минулого року. Сьогодні ми починаємо нову фазу — Сонячну, яка приведе до формування держави вищого рівня — Третього Гетьманату.

Оранжева фаза української революції була реакцією нашого народу на спробу бандитського перевороту. Тобто ініціатива виходила не від українців, а з протилежного табору. Сьогодні ситуація радикально інша. Ми починаємо Сонячну революцію з власної волі, з власної ініціативи. Цього вимагає мудрість наших предків, закарбована в арійських законах Ману:

Все, що залежить від чужої волі — зло.
Все, що залежить від власної волі — добро.
Треба знати це коротке визначення добра і зла.

Гасло Оранжевої активації — «Разом нас багато, нас не подолати!». Сонячна, арійська фаза висуває нове, активне гасло: «Нас мало, але ми переможемо!»

Ключовими словами Сонячного Переходу є: віра, тотальність, концентрація, вибуховість.

Віра — це ясне бачення мети і нездоланна воля її досягнути. Наша мета — духовне і організаційне оновлення України, легітимний перехід до демократичного устрою — Третього Гетьманату.

Тотальність — це комплексний, цілісний підхід. Маємо ясно усвідомити, що УНА — це політична партія, а УНСО — це її бойовий підрозділ для ведення ефективної боротьби на всіх 7 рівнях сучасної війни: силовому, економічному, генетичному, політичному, інформаційному, хронологічному і духовному.

Концентрація — це зосередження на досягненні мети. Роби все, що робить тебе сильнішим і чистішим: Бог-Творець і його ангели допомагають сильним і чистим, тим, що йдуть його дорогою — Шляхом Права.

Генеруй правильні думки.
Говори правильні слова.
Роби правильні вчинки.
Слухай правильну музику.
Дружи з правильними людьми.
Їж правильну їжу.

Вибуховість — це здатність діяти настільки швидко, що зовнішнє середовище просто не встигає вчинити опір. Блискавична війна. Інша тактика просто неможлива. Часу мало, але якраз достатньо — не більше і не менше, ніж нам потрібно для перемоги.

Ми входимо в фазу швидкого розгортання подій, високої динаміки суспільних перетворень.

Головна умова перемоги УНА — внутрішнє перетворення її членів, перехід на вищий світоглядний рівень, очищення душі, фізичне оновлення. Щоб запалити вогонь потрібна іскра. Щоб навколо нас засяяло світло, треба щоб воно світило в наших душах.

Стати воїном світла — це вже не предмет мрій. Це справа метафізичних технологій, силу яких вже випробував на собі провід УНА. Кожен член УНА отримає доступ до технології «Живе Слово», створену Олександром Філатовичем, головним лікарем Інституту метафізичних досліджень Перехід-IV. Це арійська технологія перетворення себе і навколишнього світу, бо для неї потрібно лише одне — людська воля. Все інше зробить Бог.

Сьогодні, 25 грудня 2005 року — початок Сонячного Переходу. Його число перемоги — 25. Його метафізична формула — цифрона № 25 «Живого Слова»:

Променистість Потоку
Чистотою проникнення
Зірковою прозорістю
Вилаштовує, змальовує, змінює
Все Суще
Визначайте!

Бог-Творець і ангельські сили готові нам допомогти, тож усе залежить від нас, від нашої сміливості, чистоти і волі: Дерзай, сину! Дерзай, дочко! Віра твоя спасла тебе. Царство Боже здобувається силою, і ті, що докладають зусилля, схоплюють його!

Хай Буде! Слава Україні!
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи