Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Командир "Азову": Бойовики скоріше атакують Бердянськ, аніж Маріуполь

Під Бердянськом на Донеччині може утворитися «котел», що принесе ще більші втрати, ніж трагедія під Іловайськом, вважає командир полку "Азов" Андрій Білецький.

Він заявив в ефірі "5 каналу", що у разі наступу бойовики завдаватимуть удар не по Маріуполю, а по Бердянську в районі річки Берда, що дозволить "відрізати" маріупольське угрупування.

За його словами, на Донбасі спостерігається загострення ситуації. Зокрема, активізувався новоазовський напрямок, де протягом останніх днів були втрати серед українських військових.

«Всі розуміють, що удар будуть завдавати не на Маріуполь в лоб, це було б дуже болісно для них, а по річці Берда, на Бердянськ. Він "відріже" маріупольське угрупування. Ми можемо отримати котел не співмірний з іловайським. Чомусь поки що цю сторону ми не укріплюємо», - наголосив Білецький.

 


Детальніше читайте на

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи