Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Командир батальйону «Дніпро» Юрій Береза: Україна переможе у цій війні тільки після того, як звільнять усіх генералів

Категорія:

Спецтема:

Україна переможе у цій війні тільки після того, як звільнять усіх генералів. Потрібно, щоб залишився у нас тільки один генерал, керівник Генерального штабу. Зараз же у нас немає Збройних сил України, давайте прямо про це казати, є тільки окремі підготовлені частини. 

140712-bereza.jpg

Командир батальйону «Дніпро» Юрій Береза
Командир батальйону «Дніпро» Юрій Береза

У нас немає Генерального штабу України, у нас є тільки окремі порядні офіцери. Нам в Україні не потрібні генерали, взагалі не потрібні. Не потрібна така їх кількість. Порахуйте їх зарплатню і їх утримання, і ви дістанете відповідь, чому.

Нам потрібні нормальні полковники, які можуть в новітніх умовах ухвалювати адекватні рішення. Нам потрібні нормальні підполковники, які візьмуть усю повноту відповідальності в частинах на себе. Нам потрібні просто патріоти.

На превеликий жаль, протягом фактично 24 років незалежності за жодного президента Україна не переймалася своєю армією. Вона мала військові частини, які залишилися після Радянського Союзу, але не мала своєї армії - сказав Юрій Береза

Довідка: «Дніпро-1» входить до трійки найвідоміших батальйонів МВС, які беруть участь в проведенні АТО на Донбасі. Історія створення «Дніпро-1» розпочалася у лютому, коли в загін територіальної оборони об’єдналися кілька сотень з Майдану. Але як батальйон в складі структур правоохоронних органів він був заснований у Дніпропетровську 13 квітня, коли на чолі області став мільярдер Ігор Коломойський. Підрозділ спільно з батальйоном «Азовом» брав участь у зачистці Маріуполя від бойовиків, а також допомагав у проведенні президентських виборів 25 травня. У російських ЗМІ бійців «Дніпра» часто називають «бойовиками Коломойського» і прирівнюють до іншої страшилки російського ТБ – «Правого сектору».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

"На превеликий жаль, протягом фактично 24 років незалежності за жодного президента Україна не переймалася своєю армією."
Вірно Україна ні, а ось росія ще й як переймалася, адже мистецтво перемагати саме у цьому і полягає!

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

"На превеликий жаль, протягом фактично 24 років незалежності за жодного президента Україна не переймалася своєю армією."
Вірно Україна ні, а ось росія ще й як переймалася, адже мистецтво перемагати саме у цьому і полягає!

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Генералітет, це важкі гирі які не дають рухатися вперед. Цей баласт треба ліквідувати.

Радіймо!

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Однозначно. Армія повинна пройти люстрацію. Також потрібно ліквідувати небесні пенсії генералам, які їх отримують вже сьогодні - вони також є частиною економічного баласту України. Генералів розплодили хоч греблю гати, а толку, як від козла молока...

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!