Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Комбат "Донбасу" Семенченко взявся готувати всеукраїнський партизанський рух

З 25 серпня вже має працювати кол-центр об'єднаного громадського комітету партизанського руху України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив командир спецбатальйону "Донбас" Семен Семенченко. Він сказав, що протягом кількох днів відбудуться загальні збори лідерів з різних областей, а після формування установчої групи лідерів дадуть прес-конференцію. 
 

Семенченко пообіцяв надати під підготовку партизанів інструкторів і тренувальний табір.

"Вітчизна в небезпеці! І всіх, кому вона дорога, я закликаю почати об'єднуватися і готуватися до народної війни - єдиного засобу, здатного не просто зупинити орду, а змести її до чортової матері з історичної реальності", - написав Семенченко. Він просить звертатися в кол-центр лідерів місцевих самооборон, воєнізованих організацій, патріотичних об'єднань з усієї України і просто звичайних громадян, які мають волю до дії.

Семенченко відзначає, що ми не воюємо з російським народом. "Знаєте скільки росіян і білорусів готових встати в наші ряди? Їх десятки і, в перспективі, сотні тисяч, - стверджує він. - Проти тих десятків тисяч, хто обманом або піддавшись телевізійному мороку, вбивають наших братів. Де ті люди, які, як ми чекаємо, зметуть ОРДУ при "посиленні санкцій"? у Росії їх ПОКИ немає, самі по собі вони не усвідомлюють себе силою і не організовуються, ЗАРАЗ це можемо бути тільки МИ всі. І треба просто це усвідомити. і повірити в себе". 

Комбат закликає виходити на зв'язок лідерів місцевих самооборон, воєнізованих організацій, патріотичних об'єднань з усієї України, просто звичайних громадян, які мають волю до дії.

"Давайте об'єднуватися, "старанно навчати воїнів", готувати саперів, снайперів, парамедиків, розміщення диверсійних груп, розробляти схеми оборони наших міст і сіл, - пропонує Семенченко. - Якщо нам найманці влаштували таке в Слов'янську - уявляєте що ми, українці, можемо влаштувати Орді на нашій землі? та й не доведеться швидше за все, адже вони тоді просто не наважиться. Зброя? Повірте, в потрібний момент ВОНА буде. Або це планово зроблять завсклади по команді, або в такій ситуації їх думки просто ніхто не спитає ". 

Комбат "Донбасу" звертається за допомогою до президента України, голови Верховної Ради, голови уряду, міністрів МВС, Міноборони, до СБУ, їх заступників, помічників, депутатів і чиновників:

"Я не знаю ваших планів на цей випадок, - пише Семенченко. - Я простий комбат і не маю допусків. Робіть щось. Якщо робите, то робіть відкрито. Щоб вони знали, і ми бачили і могли підтримати. Не бійтеся паніки, ми не нація панікерів, почніть демонстративно і відкрито готувати країну до партизанської війни. Адже тоді, швидше за все, її й вести не доведеться. Вони боягузи. Негідники завжди боягузи, і їм є що втрачати. ​​Або просто надайте нам допомогу. Дайте нам опертися не тільки на свої ресурси, але і на державу. І тоді народ вам буде вдячний".

Щойно Семенченко у своєму пості на ФБ зауважив: "Про партизанський рух все архісерйозно... Все тільки починається".

Сторінка Батальйону Донбас у мережі Фейсбук

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Починається! От тільки Комбат дарма звертається до влади. Вона - вже відпрацьований матеріал.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Починається! От тільки Комбат дарма звертається до влади. Вона - вже відпрацьований матеріал.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"