Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Криптовалюта як новий вид розрахунків

Інтернет-валюта стала популярним способом оплати більшості послуг та покупок у мережі.

обмен bitcoinТарифи при цьому залишаються стандартними, без жодної переплати за зайві банківські трансфери, якщо ви переводите гроші з власного рахунку. Одначе, у деяких випадках необхідно перевести інтернет-гроші на банківській рахунок, щоби потім зняти їх готівкою.

Завдяки сервісу bit-changer ви легко можете обміняти біткоіни та купити або продати електронну грошову валюту. Вам залишається лише заповнити невеличку форму на головній сторінці сайту. Уся ваша особиста інформація залишається цілком конфіденційною. Після реєстрації залишиться лише слідувати короткій інструкції.

Сервіс співпрацює із більшістю популярних платіжних систем: Bitcoin, Приват24, Perfect Money, Золотая Корона, Web Money. При цьому система впевнено займає топові позиції у рейтингу компаній, що співпрацюють із Bitcoin. У зв’язку з тим, що крипто валюта ще є досі децентралізованою, новина про можливість купівлі її через Приват24 стала досить несподіваною. Тепер ця послуга можлива і через сервіс bit-changer.

Співпрацюючи із сервісом, ви отримуєте перелік переваг. Кожна проведена транзакція прослідковується менеджерами сайту, а на будь-яке ваше запитання ви отримаєте швидку відповідь. Система відкрита для вкладів інвесторів, та використовує динамічну систему вибору комісії. Саме тому купити біткоін стає легко та вигідно.

Наші інтереси: 

:)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи