Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Легенда спецпідрозділу «Альфа» Василь Крутов звернувся до російських спецназівців

Світ:

Спецтема:

Василь Васильович Крутов - почесний президент Міжнародної антитерористичної єдності, доктор юридичних наук, професор, генерал-лейтенант СБУ в запасі. В органах державної безпеки - з 1977-го . У 1990 р. був призначений заступником керівника одного з підрозділів спецназу КДБ СРСР - групи «Альфа», а в 1994 р. - першим керівником спецназу СБУ - Управління «А», яке довелося створювати на основі існуючих раніше спецпідрозділів. На початку 90-х років - також радник голови СБУ з питань боротьби з тероризмом, згодом - керівник Апарату Голови Служби безпеки України. Брав безпосередню участь у проведенні низки оперативно-бойових операцій і спеціальних заходів в Україні та за кордоном.

Василь Крутов: "Як колишній командир підрозділу українського спецназу я звертаюся до моїх колег з Росії, до яких я відчуваю теплі почуття і серед яких у мене багато друзів і бойових товаришів. Мої бойові друзі, я закликаю Вас не допустити фатальної історичної помилки і зробити все, щоб не перейти останню межу.

Хто, як не ви, розумієте згубність цього кроку, хто, як не ви, розумієте, що очікує всіх нас в результаті саме такого кривавого сценарію. Хто, як не ви, здатні надати нового змісту словам відомої пісні «Чи хочуть росіяни війни?» Тому прошу ва , мої дорогі друзі, докласти всіх зусиль для запобігання катастрофи, щоб усім нам потім не довелося гірко страждати від жахливих наслідків у разі, якщо все-таки катастрофа трапиться.

Я не є членом жодної політичної партії і звертаюся до Вас як патріот своєї Вітчизни і людина, яка любить Росію. Упевнений  що ті проблеми, які виникли, можливо, не так швидко, як хотілося б, але все ж можуть бути вирішені шляхом політичного діалогу і переговорів. Тому закликаю обидві сторони протистояння до стриманості і максимальної витримки».

Відеозвернення тут

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Чи ж почують його РОСІЙСЬКІ ДРУЗІ?

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Чи ж почують його РОСІЙСЬКІ ДРУЗІ?

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Вони почують, але їх "барин" не сприймає нічого адекватно, він пішов на пролом. Все буде залежати наскільки український народ може згуртовано дати відсіч. Наша влада слаба і безвольна. Треба кинути всі сили армію, народну самооборону, міліцію і службу безпеки.

Радіймо!