Зображення користувача Тарас Андрійчук.
Тарас Андрійчук
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Людина


Початок Людини це Духовний Зародок в якому закладена програма, так само як в зерні закладена програма рослини. Ця Програма Духа це закладена Воля Творця цієї Програми. В процесі зріння-становлення цієї Програми котра зріла проходячи покищо несвідомо по рівнях всесвіту вона має отримати спалах перше малої але все таки вже свідомості котра підрозуміває можливість аналізу,думки,субєктивізму. Свідомість - це перший спалах власної волі. Отже якщо так, то свобода волі якою я зараз усвідомлююсь, бо можу робити вільне рішення вибрати "так або ні", є Закономірним процесом по якому іде Програма Духа. Просто щоб мати можливість виростити з програми духа Самосвідому Дорослу Індивідуальність, необхідно виділити в процесі розвитку місце для створення Вільної Свідомості котра буде вчитись на основі прийняття рішення Брати за своє рішення Відповідальність, бачити результат свого вибору а отже і своєї Творчості в процесі власного розвитку. Таким чином Несвідома Програма Духа котра в собі має закладений великий Потенціал "Бути на чолі Фізичного Світу", в процесі свого навчання про власну відповідальність стає СамоСвідомою Сформованою Духовною Вічною Особистістю котра дозріла до певного рівня Творення в Фізичному Світі.
Отже свідомість створилась як свобода волі, тобто як принцип, навіть не як воля а як Свобода цієї волі, задуматись тільки.., щоб за допомогою Законів Божих які діють у Всесвіті і Свободи волі взростити РАЙ, котрий буде просуватись в нескінченну мандрівку самовдосконалення Буття. 
Бог: "Я тобі даю Радість посередництвом натхнення. Я тобі даю імпульс Приймаючи який відчуєш Радість з буття. Ось твоє завдання, твій обовязок вільної волі якою ти є." 
Якраз для спрямовування божої сили, божого натхнення, божої волі і формується у різних світах Свідома духовна особистість - людина. Саме для мудрого спрямування божого натхнення для творення цією силою Нових Форм в Світобудові. І Дозрілі Духи нею мають змогу розпоряджатись згідно власної форми самосвідомої особистості. Отже чим кращу форму сплете дух під час свого становлення тим більші можливості буде мати для розпорядження божою силою творення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи