Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 17
  • Переглядів: 17

Мамай на драконі

Радіймо, арії! Вихід у світ 13-го випуску журналу «Перехід-IV» знаменує довгожданий перехід від теорії до практики перенародження України та творення нею нового світу. Завдяки колективній праці, багаторічним пошукам і дискусіям ми здобули для цього необхідні знання. Головний висновок: рухатися не на Схід чи Захід, а вгору!

Річ у тім, що людський світ має 4 рівні існування. Найнижчий – це простір страждань. У ньому нині перебуває значна частина українців. Вони зневірені, майже все бачать у темних тонах, а відтак генерують негативні емоції, притягуючи до себе нові нещастя.

Другий рівень – це простір боротьби. У ньому перебуває більшість українців. Вони борються за життя, відбиваються від хижаків, шукають порятунку. Тут також переважають негативні емоції, а навколишній світ сприймається як щось вороже й небезпечне.

Третій рівень – це простір пригод. Чимраз більше наших братів і сестер переходить у цей простір. У ньому також панує боротьба, проте вона вже насичена ігровим азартом, змагальністю, вірою у власні сили, прагненням самоствердження.

Найцікавіше ж – на четвертому рівні. Це простір волі. В ньому відчуваєш себе улюбленою дитиною Божою, паном-господарем своєї долі, перед яким відкриті тисячі доріг у світле майбутнє. Тут панують душевний спокій і любов, оптимізм і безстрашність, впевненість у власних силах і здатність йти в лобову атаку. Ознакою утвердження в цьому просторі є наявність достатньої кількості вільного часу. Людина волі перестає хвилюватися і метушитися, бо знає: часу в неї стільки, скільки потрібно, – не більше й не менше.

Еволюційне завдання України – стрімкий і рішучий перехід у простір волі. Все починається з того, що людина освячує себе і навколишній простір за допомогою технології «Живе Слово». В результаті у неї прояснюється свідомість, поліпшується здоров’я, гармонізуються стосунки з ближніми, вилаштовується доля. Вона переконується, що Творець добрий і що Він створив цей світ для нашого щастя і навчання, вдосконалення себе і земного світу. Поступово людина виходить з простору боротьби і потрапляє у простір пригод та простір волі, де знаходить подібних до себе і створює з ними організовану громаду. Всесвітня ж мережа таких громад формує оновлену українську націю і нову українську державу.

Для того, щоб у новій державі жити щасливо, її треба творити радісно. Тому формування нової України ми здійснюємо у формі звичаєвої Гри-творення. Завдання кожного її учасника полягає в пошуку Грааля («духу Гри») – стану радості та гармонії, властивого для простору волі. Цей стан єдності зі своїм божественним Я, вищими світлими силами і самим Творцем ще називається Царством Божим. В українській традиції образом шукача Грааля є Козак Мамай – водночас священик і воїн, сонячний лицар, яр-тур, арійський стрілець, український снайпер. Учасники Гри, що разом з Козаком Мамаєм шукають Грааль, об’єднуються в громади, а громади – у всесвітню українську етномережу – Арійську Стрілецьку Асоціацію (АРСА). Це і є зародок нової цивілізації.

Ігровий простір АРСА дає українцям повну свободу самореалізації: тут можна навчатися і навчати інших, працювати і відпочивати, творити власний інформаційний та бізнесовий простір. Кожний осередок АРСА – це водночас духовна громада і ділова структура, що займається конкретною суспільно-корисною справою: створює українське радіо чи телеканал, приватну школу чи дитячий садок, виробництво чи торговельну мережу, видає газету чи журнал, реалізує мистецькі проекти, робить все, що потрібно для повноцінного людського життя. В ідеалі, всі проекти АРСА мають бути рентабельними і забезпечувати своїх творців засобами для розвитку. АРСА – це СПІЛЬНА СПРАВА «точок росту» нової цивілізації.

Гра грою, а проте на перехідному етапі доводиться взаємодіяти з існуючою соціальною системою, хоч вона дедалі більше розпадається і розкладається. Це перегній для нової цивілізації, тому з ним треба правильно взаємодіяти. Формою такої взаємодії, що враховує реалії чинного законодавства, є Українська Національна Громада – міжнародна організація етнічних українців, зареєстрована Міністерством юстиції України 25 грудня 2008 року. Дата народження УНГ дивним чином збіглася з Різдвом і днем народження Сина Божого. Це знак, що реєстрація відбулася не лише на землі, але й у «небесній канцелярії». Отже, ми рухаємось у вірному напрямку – і це найважливіше.

УНГ тримає курс на одухотворення, оздоровлення та саморозкриття української людини, солідарне творення оновленої української нації-громади та її держави у формі всесвітньої духовно-економічної держави-громади. УНГ – це зовнішня форма Української Гри. Тому під оболонкою респектабельної і прагматичної громадської організації ви знайдете те ж саме прагнення до Царства Божого. Щоб його досягнути, треба «подолати дракона» – перемогти у внутрішній боротьбі з власними пристрастями і тваринними інстинктами, опанувати їх і зробити своїми вірними слугами. Тому символом УНГ є той самий козак Мамай, що переміг дракона, поставив його собі на службу і вільно летить на ньому зоряним небом.

Галар (Козак Мамай на драконі) – емблема УНГ
Галар (Козак Мамай на драконі) – емблема УНГ

УНГ веде боротьбу за Україну. Чим принципово УНГ відрізняється від інших патріотичних організацій? Приблизно тим самим, чим група снайперів відрізняється від регулярних військ, втягнених у поточні бойові дії. Майже всі існуючі організації українців перебувають у просторі боротьби, одиниці – у просторі пригод. Натомість УНГ з самого початку формується у просторі волі. Це наша рідна стихія. Ядро організації складають люди волі (вольовики, характерники), які точно визначають цілі і вміють їх досягати з першого разу. Вони не втягнені у вимушені поточні баталії, натомість мають достатньо часу і ресурсів для ретельної підготовки операцій і їх досконалого виконання. Там, де регулярні частини змушені вести виснажливі бої, снайпери досягають мети лаконічною послідовністю точних влучень.

Це давня українська традиція, згідно з якою козацькі курені творилися лише навколо характерників, інакше годі було сподіватися на успіх. Те ж саме й сьогодні: якщо українські громади прагнуть процвітання, вони мають формуватися навколо людей волі – носіїв світла й гармонії. Завдяки їм Організація перебуватиме під небесним захистом і буде невразливою. Саме тому в стратегії Української Національної Громади найбільша увага приділяється світоглядній і психофізичній чистоті лідерів. Саме тому почесним Головою, Учителем і Покровителем Арійської Стрілецької Асоціації обрано Ісуса Хреста, Сина Божого. Він показав нам приклад цілковитого опанування простору волі, впевненого керування стихіями землі, води, повітря і вогню. Ми йдемо Його шляхом разом з Козаком Мамаєм – архетипом реалізованого українця.

Час існуючої цивілізації добігає кінця, проявом чого є загальна дестабілізація, обвальне поширення хаосу та розпаду. Що нам робити в ситуації, коли світ стає настільки складним і заплутаним, що прогнозування майбутнього втрачає сенс? Відповідь однозначна: сміливо творити таке майбутнє, яке ми хочемо! Не перейматися нюансами перегнивання старої системи, не підживлювати її емоціями страху чи тривоги, а натомість всю енергію сконцентрувати на радісному творенні свого, нового, українського світу! Це під силу лише людям волі, тому АРСА-УНГ починається з об’єднання тих, хто вже перебуває в просторі волі або впевнено рухається до нього з простору пригод.

Ви бажаєте здобути внутрішній спокій і безстрашність? Ви хочете стати здоровим і захищеним? Ви прагнете ввійти у простір волі? Тоді ми йдемо до вас!
 


В тему:

Ігор Каганець про практику Великого Переходу (відео)

Чому саме «Живе Слово»?

Нова угода снайперів

Щасливі снайпери, бо вони синами Божими стануть

У Галілеї відбувся другий збір АРСА

АРСА-2, або Час кшатріїв

Як отримати журнал «Перехід-IV» №13 з аудіодиском

Як передплатити «Народний Оглядач»

Реформація: 25 пунктів (політична програма УНГ)

Український мир Залізної доби

Українці для України — Україна для українців! Маніфест Української Національної Громади

Стратегія УНГ

Статут Української Національної Громади

Структура управління УНГ

Створюємо громади УНГ

Придбай нашивку «Галар»!

25 грудня 2008 року — день народження Української Національної Громади

Відновлення порядку. Українська ідея третього тисячоліття.

Українці починають і виграють

Радіймо, українці!

Козак Мамай у пошуках Грааля

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дуже корисна стаття!

Саме вона допомогла зрозуміти думку Толкіна Дж.Р.Р. про зруйнування країни таких гарних ґномів:

Ґноми надбали скільки скарбів, що самозаспокоїлись, відсторонилися від ігрової ситуації Середзем’я, саме тому дракон "вийшов з під контролю" і відсторонив власників сонячної енергії (золото – концентрат енергії Сонця), а друїди-ельфи йому в цьому не противилися тому, щоб ґноми мали шанс усвідомити свою помилку (елемент навчання – "що робиться з власної волі, те добро").

Їм знову належало опанувати чотири стихії, тобто "подолати дракона".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дуже корисна стаття!

Саме вона допомогла зрозуміти думку Толкіна Дж.Р.Р. про зруйнування країни таких гарних ґномів:

Ґноми надбали скільки скарбів, що самозаспокоїлись, відсторонилися від ігрової ситуації Середзем’я, саме тому дракон "вийшов з під контролю" і відсторонив власників сонячної енергії (золото – концентрат енергії Сонця), а друїди-ельфи йому в цьому не противилися тому, щоб ґноми мали шанс усвідомити свою помилку (елемент навчання – "що робиться з власної волі, те добро").

Їм знову належало опанувати чотири стихії, тобто "подолати дракона".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Хто є автором Галару?
Як це пов'язано з Благодійним фондом “Галар” - https://galarua.wordpress.com/about/
Тут є вишитий Галар - http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/50-704-1

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.