Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Міністерство оборони назвало кількість загиблих від обстрілу «Градом»

Виконуючи завдання з прикриття ділянки Державного кордону в Луганській області, у ніч з 10 на 11 липня загинули військовослужбовці Збройних Сил України.

 

У ніч з 10 на 11 липня підрозділи батальйонної тактичної групи механізованої бригади вийшли в опорний пункт в район 17 км південно-східніше населеного пункту Ровеньки Луганської області із завданням щодо прикриття визначеної ділянки Державного кордону.

 О 4.30 ранку в їх бік  був відкритий вогонь терористами з реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град». Внаслідок обстрілу загинули 19 військовослужбовців Збройних Сил України, ще 93 отримали поранення.

 За попередніми даними, бойовики здійснювали постріли з відстані понад 15 км. У відповідь було нанесено удар авіації. Інформація щодо знищення реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град» уточнюється.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи