Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Модель психіки СЛЕ - Жуков, Македонський

Сенсорно-Логічний Екстраверт    2 квадра
Псевдонім - Жуков, Македонський      Практик
Тварина - лев Флегматик

Маршал. Тактик. Мета - кінцевий результат

Ірраціональність Властива гнучкість, безстрашне розуміння життя таким, як воно є. Здатний на політичне лавірування, але ніколи не відступить від своєї мети.

Екстравертність Бере на себе відповідальність і несе її з честю.

1. Сенсорика вольова

Вольовий, цілеспрямований, спрямований на досягнення кінцевого результату. Вважає, що якщо чогось забажає - завжди доб'ється. Все робить захоплено, пристрасно, має характер борця, який повинен, що б там не було, брати гору над будь-яким супротивником. Девіз: не уникати труднощів, а долати їх. Іде в своїй діяльності від життя, а не від догм, від реалій і обставин, а не інструкцій. Всіляке об'єднання людей поважає за те, що воно - організована сила, але ненавидить за те, що своєю ієрархією та дисципліною обмежує можливості людини. Добрий тактик, швидко схоплює ситуацію і розстановку сил, приймає рішення і діє. Закликає до рішучих дій, до "нарощування м'язів", бореться з недбалістю, сам діє гранично, енергійно, на удар відповідає подвійним ударом.

2. Логіка структурна

Має сильну логіку, але ця логіка цілеспрямована і служить не для філософського розумування, а для творчого пошуку найкоротшого шляху до мети. Легше поступитися логікою, ніж метою; у суперечках не шукає істини - шукає перемоги. Не переконує опонента, а звертається до свідків суперечки з метою висміяти, скомпрометувати. Непокоять загальні, глибокі проблеми, на які повсякчас наштовхується, розв'язуючи проблеми конкретні. Стурбований самоосвітою, підвищенням духовного та культурного рівня, багато часу проводить за читанням.

3.  Інтуїція часу

Справжнього змісту його життю надає наявність віддаленої, високої, в чомусь навіть незвичайної мрії. Мрійник, проте мрії пов'язує з конкретними справами і реалізує. Невпевнений у прогнозах. Потрібна людина, яка буде вселяти віру в успіх справи, яку треба розпочати, оптимізм у відношенні до бажаного розвитку подій.

4. Етика поведінки Підкреслено недемонстративний, про справлене на інших враження не цікавиться, суворо додержується принципу: «справа понад усе». Спересердя може назвати кого завгодно яким завгодно епітетом, у гніві - страшний і сам не володіє собою, проте не осуджує людей і рідко говорить про них погано. Чим небезпечніша ситуація, тим зібраніший і рішучішій, може виявляти деспотизм - вороже поставитися до людини лише через те, що вона не зважила на його думку. Однак його дії, як правило, не визначаються особистою неприязню, вміє піднятися над нею.

5. Інтуїція можливостей

Шукає новизну, де себе проявити, цікавиться, наскільки можливості інших можуть бути використані у справах. А якщо не має нових проектів, стає консервативним. При новій можливості може змінити свої наміри.

Спокійно-впевнений, коли бачить перспективу, можливості, планомірність. Проявляє увагу і доброзичливість, готовий вислухати і розібратися в будь-якій проблемі. Однак в екстремальних ситуаціях може нетерпимо ставитись до людини, яка не виконала своїх обіцянок або проявила непорядність. На неприйнятну ситуацію реагує словом і ділом, дає волю гніву.

6. Етика емоцій

Непідвладний страху, ненависті, не дивується і не заздрить. Не любить говорити про почуття. Боїться кохання і будь-яких почуттів, зате спокійно і впевнено ставиться до тілесної сторони кохання. Судячи про інших по собі, не має сумніву, що може бути бажаним, але рідко буває певен, що його кохають. Потребує розуміння й співчуття, часто відчуває потребу «вилити душу» і прагне, щоб інші підштовхнули до цього своєю увагою. Якщо виявляють байдужість - його ентузіазм згасає, замикається у собі.Не зважає на людей, проблеми інших просто не цікавлять. Може веселитися тільки в колі друзів і не любить ходити в гості, оскільки всі чекають, що він стане центральною фігурою, а він хоче від цього відпочити. У вчинках не схильний пристосовуватися до партнера, а тільки диктувати. Ввічливий, але якщо зачеплять за живе - важко зупинитися, у ньому закипає злість, вона чітко проявляється у погляді. Перебуваючи у заведеному стані, нервує, вперто шукає вихід з ситуації.

7. Логіка ділова

Вміє згуртувати людей, залучити до найактивнішої праці, розставити і використати їх в інтересах справи. Добрий організатор, стиль керівництва - колегіальне обговорення рішень, але одноосібність їх прийняття; відповідальність у разі поразки може бути перекладено на іншого. Чіткість, організованість, захопленість і здатність захоплювати інших, має свою думку з кожного питання і вміє її обґрунтувати.

8. Сенсорика відчуттів
Відчуває гостроту моменту. Має розвинутий практицизм. Активно йде назустріч життю, полюбляючи задоволення, ризиковані розваги, бойові пригоди і спортивні змагання. Займається тільки тим, що приносить прибутки. Впевнений у своєму тілі, довіряє власному здоров'ю, силі, вольовим якостям, його уподобання часто мають азартний характер, ґрунтуються на суперництві: спортивні ігри, полювання, шахи. 
 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую! За розшифровку кружечків і квадратиків із трикутничками )).
Взаємовідносини Інтроверт/Екстраверт ще раз перечитаю залюбки.
Якби ще хтось це зробив.....

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Альберте, поясни, будь ласка, оті значки.
Що означають квадрати, кола, трикутники, неповні квадрати; чому одні з них чорні, а чому інші білі.
Як їх співставляти-аналізувати? Тощо...
Дякую наперед. Та, думаю, і іншим буде цікаво. Мені ж - особливо!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Арсене, у даному випадку про інших ліпше забути. Якби їм було цікаво, то вони би не хвалилися що все знають у тому числі і значення отих значків, про які вони прочитали у працях Ігоря.

А в загалом запитання, цілком розумне.
Прошу ось посилання на відповідь твого запитання: Що таке соціоніка? Дилетант — дилетантам Яке у свою чергу є запозиченим зі сайту Аратта=)

Також для закріплення знань, рекомендує ще раз перечитати дані публікації:
Етичність (F)/Логічність (T) та Інтуїтивність (N)/Сенсорність (S)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую! За розшифровку кружечків і квадратиків із трикутничками )).
Взаємовідносини Інтроверт/Екстраверт ще раз перечитаю залюбки.
Якби ще хтось це зробив.....

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)