Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ми будемо жити! Концерт Олега Атаманова в Києві.

22 грудня о 16:00 в столичному Будинку архітектора (вул. Б. Грінченка, 7, ст. метро "Майдан Незалежності, м. Київ") відбудеться творча зустріч-концерт з Олегом Атамановим - Бояном Усія Руси, Кобзарем та філософом нової доби.
Слово про Бояна…
i>Ось вже 15 років звучать пісні, сповіді, героїчні балади Бояна Усія Русі Олега Атаманова у містах і селах Землі Руської, осяюючи її хвилями великодушності, пробуджуючи на зорі Нового Життя тих, кому заповідано служити Добру і захищати Батьківщину Світочів від навали байдужості, жорстокості, заздрості, розпусти та інших пороків.
Олег Володимирович Атаманов – Боян Усія Русі, Пісняр, Кобзар – навіть зовні схожий на сповідача, який в давнину мандрував по Землі Руській. Довгі волосся зібрані позаду у вузол, типово Слов’янське лице, немов осяяне Світлом істини, відкритий погляд і голос, голос рідкісного за красою тембру – чистий і сильний, як би навмисно створений природою для того, щоб стати голосом Батьківщини, символом боротьби Добра зі злом. Олег Атаманов, кличе Русіян відстоювати свою людську гідність в тій невидимій війні, в якій гинуть Душі полонених кривавим блиском задоволення.
Олег Володимирович Атаманов, білорус за походженням, філолог за освітою. Є членом союзу музичних діячів у Білорусі, професор Слов’янської академії наук. Багато років жив і працював у Мінську, зараз він живе і творить в Одесі, але при цьому постійно виїзджає з концертами по Русі, де його знають і люблять. Його концертів чекають в більш ніж 300 містах від Києва до Владивостока. "...Моя батьківщина там, де є Світло, де живуть добрі і щирі люди...", – говорить Олег.
Розуміння свого призначення прийшло до Олега Володимировича не відразу, як і для більшості ясномислячих людей. Злочинне роз’єднання Слов’янських Народів, після розпаду Союзу стало для Олега Володимировича найбільшою трагедією. Для Росіян, Українців і Білорусів, чиї національні, культурні традиції, доповнюючи одне одного, століттями складали єдиний організм. Олег Атаманов – один з тих, хто намагається відродити Слов’янску Єдність і своїми піснями закликає до цього всіх добрих і cовісних людей.
15-річна творчість Олега Атаманова, його 65 альбомів пісень та романсів на трьох Величних Слов’янских мовах – це окрема тема для критиків і музикознавців. Одних вони турбують до сліз; інші зосереджені на висококласному виконанні і лише захоплюються чудовим голосом, не відчуваючи суті почутого; треті тихо дрімають, заколисані світлими почуттями, які Олег відродив в їхній Душі. Так чи інакше, безперечно одне – Олег Атаманов – це явище на нашій сцені, яскраве і, головне, неповторне, що зустрічається досить рідко. Так уже на Русі повелося: талановиті люди, які здатні рятувати людей від духовного зубожіння, нікуди не запрошуются.
Творчість Співака не підкорюється ніякому контролю, тому і ніде не висвічується. Багато хто і не здогадується, що десь звучить зовсім інша музика, яка змушує замислюватися де ми всі живемо і куди йдемо. Пісні та романси Олега Атаманова наповнені саме цим глуздом, навіть в наші божевільні і жорстокі дні вони здатні викликати у людей глибокі, добрі і, що вже зовсім рідкість, патріотичні почуття. Ті, хто хоч раз нехай зовсім випадково побував на концерті Олега Атаманова, приходять сюди ще й ще, зачаровані піснями Бояна, його незвичайною енергетикою, красою і світлом його Душі. Голос Олега, співає він або каже, заворожує усіх небайдужих – та він і не міг бути іншим цей голос, оскільки належить людині, що відзначена рукою Божою і покликана зцілювати Людську Душу та відроджувати в людях Світло, з яким вони народжуються, але поступово втрачають його в життєвих катаклізмах.
В кінці кожного концерту глядачі проводжають Олега зі сцени стоячи, з бурхливими оваціями. Можна сміливо говорити про те, що не все ще втрачено, що серця більшості людей тягнуться до Світла, Любові та Добра. Саме цього і домагається Олег Володимирович Атаманов своєю творчістю.
Зустріч відбудеться за адресою: Будинок архітектора (вул. Б. Грінченка, 7, ст. метро "Майдан Незалежності, м. Київ")
Довідки за тел.: +38096-471-4217, +38095-331-4397, +38063-641-2962
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи