Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Євробаченні-2016 заборонили прапор кримських татар

На Євробаченні 2016 року заборонили недержавні прапори, в тому числі кримськотатарський блакитний прапор з жовтою емблемою тамга. Такі правила оприлюднили на сайті концертного залу Stockholm Globe Arena, де відбуватиметься конкурс.

 

16042903.jpg

Суса́на Джамалади́нова (крим. Susana Camaladinova), більш відома, як Джама́ла або Jamala (крим. Camala; нар. 27 серпня 1983, Ош) — українська співачка й акторка кримськотатарського походження

Відвідувачам дозволили приносити з собою прапори країн-учасників або будь-яких інших країн, які входять в ООН, а також прапор Європейського союзу та райдужний прапор.

Будь-які інші місцеві, регіональні або провінційні прапори заборонені.

Організатори зазначили, що особливо заборонені прапори Косово, Нагірнjuj Карабахe, Країни Басків, Автономної Республіки Крим і кримських татар, Палестини, Північного Кіпру, Придністров'я, а також ДНР та ІДІЛ.

Нагадаємо, що цього року Євробачення відбудеться в Стокгольмі. 10 і 12 травня пройдуть півфінали, 14 травня - фінал. Від України виступатиме Джамала.— українська співачка і акторка кримськотатарського походження.  

Марина Порошенко закликала світ підтримати Україну та Джамалу, пише Gazeta.ua.

"Виступ Джамали з історично. і одночасно автобіографічній піснею – це гучний голос України в Європі. Голос, в якому говорить душа кримськотатарського народу. Голосуючи за Джамалу, ви нагадуєте світу не тільки про мужн. країнr в центрі Європи, але і віддаєте свій голос за ідеали Миру, Людяності і Справедливості", – зазначила дружина президента.

Наші інтереси: 

Чому дозволено "райдужний" прапор, залишається питанням без відповіді. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи