Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Невмируще слово Кобзаря

Категорія:

48-річного українця, вчителя школи з Олександрійського району „кіровоградської” області Миколу Якимчука виправдано! Його фактично звинувачували у використанні слова жид як буцімто ознаки так званого „антисемітизму”.
Свого часу прокуратура порушила проти нього справу щодо начебто "порушення принципу рівноправ’я громадян за расовою і національною приналежністю або ставлення до релігії".

Широкі кола громадськості козацького краю зустріли судове рішення про невинність добродія Якимчука як доказ неприпустимості розпалювання міжнаціональної ворожнечі з боку екстремістів-українофобів, які страшенно бояться, коли українці починають називати речі своїми іменами.

Співвітчизники чудово розуміють – наступним кроком після заборони називати жидів жидами стане заборона шевченкового „Кобзаря”, на сторінках якого фігурують виключно „жиди”, а не якісь там міфічні „євреї”.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи