Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Невже мій син загинув, щоб цей безлад і далі продовжувався?"- мати загиблого героя

В Красному Лимані Донецької області побили 62-річну матір учасника АТО Володимира Бражника, який загинув при виході з Іловайського котла 29 серпня 2014 року. На жінку накинулися в маршрутці зі словами "Ти народила нацика!".

15082003r.jpg

Володимир Бражник

Про це написала Тетяна Заровна у "Обозревателе". Журналістка цитує уривки листа Галини Бражник, сестри загиблого воїна:

"Ми їхали за покупками з мамою, в маршрутці з нами були підлітки з футбольного клубу "Олімпік" (Донецьк) та їхній тренер. Вони всю дорогу розповідали, які у них в Донецьку хороші "ополченці", і як вони ненавидять "укропів" і "нациків". Розповідали, як добре живеться в Донецьку, а тут хтось із пасажирів сказав: "А ось сидить мама фашиста". Одна жінка вхопила маму за чорний траурний шарфик з криком: "Ти народила нацика!". Схопила за шию, обличчя - все обличчя було подряпане і руки в ранах. Я відтягувала цю жінку, а вся маршрутка спостерігала. Діти – по 15-16 років – сміялися. Тренер не зробив їм зауваження".

Це все відбулося ще 6 червня цього року. Співробітники міліції, які прибули на місце події, зафіксували факт побиття, а постраждала зняла побої. Однак до 13 серпня слідчі дії з нею не проводилися. Коли мама загиблого в зоні АТО героя прийшла з'ясувати, чому не йде розслідування, в міліції виставили її геть.

"13 серпня 2015 року мама пішла в Краснолиманський міський відділ міліції, хотіла потрапити до слідчого або до начальника, дізнатися, як просувається справа. А там 4 мужика сидять у вартівні, на вході, і кажуть їй: "Що ти хочеш, він вже давно похований. Йди, бабко, звідси". Зверталися на "ти" до моєї мами, якій 62 роки. До слідчої не пропускали. Сміялися в обличчя. Казали: "Я тебе пропущу, а ти там на неї, на слідчу, накинешся". Мама обурилася, сказавши, що вона мати героя і вимагає до себе поважного ставлення, і почула: "Йди звідси". Коли я з приводу цього випадку звернулася до керівництва Краснолиманського МВ, мені начальник відповів, що такого просто не може бути. Моя мама плаче кожен день і каже: "Невже мій син загинув, щоб цей безлад і далі продовжувався?", - написала Галина Бражник.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Що ж це коїться з людьми? Чи там нелюди живуть?

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Що ж це коїться з людьми? Чи там нелюди живуть?

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

У Святогірську вчора не раз кидались в очі написи крейдою на асфальті та бетоні: "новороссия", "ДНР победит", "я люблю ДНР". Тиждень тому зруйнували пам*ятні знаки на місті загибелі наших хлопців на блокпосту між Слов*янськом та Краматорськом...

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Написи - це iнформацiйна вiйна.

Це не завжди показник настрою бiльшостi.

Бiльшiсть як завжди пасивна.

Хай Буде!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Написи - це iнформацiйна вiйна.

Це не завжди показник настрою бiльшостi.

Бiльшiсть як завжди пасивна.

Хай Буде!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Потрiбна ротацiя керiвникыв та особового складу силових структур: МСВ, СБУ. ПРОКУРАТУРИ.

Хай Буде!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Втрачені люди, боюсь, що навіть повна переробка психіки не допомогла б. Пропущення через кілька детекторів брехні і потім - в лепрозорій.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Міліція... Оновлення міліції... Як без авто "вагітні" міліціонери виконують "своє" призначення? Чи зручно їм спілкуватися, допомагати не виходячи з кабінетів? Є там і нове покоління, але... І все ж є надія на них.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!