Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Новий патронний завод повністю забезпечить армію

Категорія:

Світ:

Запуск будівництва нового патронного заводу в Україні планується вже цього року. Про це заявив генеральний директор ДК «Укроборонпром» Роман Романов.

«Я думаю, що вже цього року, як ми й обіцяли два роки тому, ви дізнаєтеся першу інформацію про патронний завод, який забезпечить нашу армію і країну», - зазначив Романов.

За його словами, роботи щодо створення об'єкту тривають за графіком, і єдиним фактором, який може його порушити, є фінансування проекту.

«Ми вже звернулися до відповідних органів державної влади і повідомили, що всі роботи, які були в компетенції Укроборонпрому, завершені. І ми готові до реалізації вже безпосередньо будівельної частини», - наголосив Романов.

Відповідаючи на уточнююче запитання щодо місця розташування, він сказав, що завод розташовуватиметься «у Центральній Україні».

«Ми вже розглядали виробничі площадки, вони нами вже визначені. З проектантами, постачальниками обладнання вся робота проведена, тобто питання стоїть лише за фінансуванням», - підкреслив керівник Укроборонпрому.

Він також зауважив, що є люди, які працювали на Луганському патронному заводі, які переїхали на територію вільної України і потенціал яких може бути задіяний на новому виробництві.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Просто необхідно залучити людей (в якісті інвесторів) яким потрібні легальні набої. :)

Хай Буде!

Коментарі

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Просто необхідно залучити людей (в якісті інвесторів) яким потрібні легальні набої. :)

Хай Буде!