Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Оприлюднили імена членів делегації, що у Держдумі "відстоювали руській мір"

17 вересня народні депутати України, члени депутатської групи "За мир і стабільність" взяли участь у пленарному засіданні Держдуми.  Як відомо, депутатську групу "За мир і стабільність" було створено у Верховній Раді на початку липня. До її складу увійшли депутати, які вийшли з фракцій Партії регіонів і Комуністичної партії України. 

Серед депутатів ВР були регіонали Володимир Олійник, Олена Бондаренко, Владислав Лук'янов, комуніст Олександр Голуб та народна артистка України Таїсія Повалій. 

Про зустріч українських парламентарів зі спікером нижньої палати повідомив голова комітету у справах СНД Леонід Слуцький, відзначивши, що вони з ризиком для життя "відстоюють інтереси "руського мира".

Парламентську групу приписували впливу олігарха Сергія Курченка. 

1. Владислав Лук'янов

2. Олена Бондаренко

3. Володимир Олійник

4. Таісія Повалій

5. В. Лютикова

Мій коментар: примітно, що такі сумнозвісні персони, як Володимир Олійник та Олена Бондаренко, які "прославилися" під час Революції гідності, але досі не притягнуті "новою" владою до кримінальної відповідальності, сидять в центрі стола переговорів. Вони, як і раніше представляють Партію Регіонів, яка змінила лише назву вивіски.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи