Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Освячення Інтермаріум Інституту відбулося 25 липня 2016 року українцями цілого світу

Внаслідок щирої колективної молитви Живого Слова бренд Intermarium Institute – Інститут Міжмор’я – перетворено на магічний оберіг, який притягує удачу, позитивні події і світлих людей.  

160725intermarium.jpg

До Світла - прямуємо!
До Світла - прямуємо!

Відтепер регулярно здійснюємо посилення оберегу Intermarium Institute шляхом читання Універсальної Матриці Живого Слова № 29+ з використанням формули ІНТЕРМАРІУМ ІНСТИТУТ РАДІСНО ТВОРИТЬ ПРОЦВІТАЄ ПРОСТОРІ ВОЛІ, після якої прочитуємо Цифрону 25 (замість Цифрони 19).

Колективні читання цієї матриці здійснюємо від 6-ї ранку щонеділі, а також   6-го і 25-го числа кожного  місяця.

Слово «інститут» походить від лат. institutum – «устрій, організація, принцип» і має в своїй основі арійський (індоєвропейський) корінь *ст, який означає сталість, постійність, стабільність, сталевість.

Центр постіндустріальних досліджень «Інститут Міжмор’я» – це модель устрою Золотої ери. Це зерно нового світу, яке проростає у вигляді цивілізації Міжмор’я. Головне завдання Інституту – творення духовно-світоглядної і організаційної солідарності світлих людей-сотворців, постіндустріальних козаків, нових аріїв.  

Модель роботи Інституту описана у статтях:

Інститут розвивається власною силою – працею і грошима його прихильників. Нинішня обмеженість матеріальних ресурсів виявилася дуже корисною – вона зробила нас дуже чутливими до нових можливостей. Вона навчила нас знаходити прості, ефективні рішення – згідно з принципом Григорія Сковороди: «Слава блаженному Богу за те, що потрібне зробив неважким, а важке – непотрібним». Врешті-решт, все геніальне – просте.

Ми не будуємо жорстких планів, бо це важко і дорого, отже – непотрібно. Досить, що в нас є ясне бачення мети. А як до неї дійти – кожен день відкриває щоразу кращі можливості, тому що кожного дня ми стаємо досконалішими і спроможними сьогодні робити те, що вчора було для нас недоступним.

Такий стиль діяльності називається «Стратегія води» – використання будь-яких сприятливих можливостей для просування до мети без зовнішньої боротьби, подібно як вода не бореться з перешкодами, а обходить їх і нестримно рухається вперед.

Ми рухаємося вперед малими кроками, проте кожен з них вивірений, контрольований нами і залежить тільки від нас.

Уміння постійно «зрізати кути», спрощувати проблему, діяти «тут і тепер», не відкладаючи «на завтра» дозволяє нам рухатися швидко й невимушено. Схоже, що саме так і має бути у Просторі волі.

Що буде далі?

Хто знає. Можемо точно сказати тільки те, що буде ще цікавіше, продуктивніше, масштабніше.

Творимо!

 

 

Музика Золотої ери

 

Наші інтереси: 

Нарешті сформували "зерно" - стартап нової цивілізації. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи