Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пенсійна система Третього Гетьманату

Як відомо, нинішня пенсійна система України йде до неминучого краху. Тобто наближається момент, коли правляча верхівка скаже: «Грошей нема. Рятуйся хто може». Або й не скаже, а просто перестане виплачувати гроші, як це зазвичай буває при банкрутстві банків. Така «фініта ля комедія» має об’єктивні причини.

tg-onlayn-banking-800.jpg

Стати інвестором свого майбутнього може навіть дитина
Стати інвестором свого майбутнього може навіть дитина

1. Нині один працюючий українець змушений утримувати майже двох непрацюючих, що є непосильним тягарем. Тому Пенсійний фонд сьогодні утримується за допомогою зовнішніх вливань і кредитів.

2. Середньо статистичний українець не доживає до пенсії, тому не бачить сенсу віддавати половину заробленого в «солідарне корито».

3. Пенсійна система заплутана, непрозора і корумпована: навіть для отримання законної пенсії треба заплатити хабар.

4. Система несправедлива, адже бідні отримують півтори тисячі, а багаті – 10, 20 та більше тисяч.  

Звісно, дуже шкода людей, які раптом залишаться без пенсій. Проте варто пам’ятати, що пенсіонери і бюджетники – це соціальна база і основний електорат нинішньої корумпованої системи. Вони схильні до самообману і з року в рік підтримують тих, хто більше наобіцяє пільг, виплат та інших «цяцянок». Тож доводиться у черговий раз констатувати дію причинно-наслідкового зв’язку і, якщо хочете, закону карми: «Що посієш, те й пожнеш».

Отже, маємо гостру потребу готувати альтернативну систему. Вона буде органічним складником нової економіки Третього Гетьманату. Одна з її особливостей – домінування автоматичної системи збору податків.

Йдеться про перехід на автоматичний податок з кожної фінансової транзакції. Тобто оподатковується рух грошей. Наприклад, з кожної транзакції отримувач (тобто той, хто збагачується) автоматично сплачує 3%, з яких:

1% повертається до платника, тому він зацікавлений в обліку своїх платежів і фактично перетворюється на громадського контролера;

1% йде на рахунок держави;

1% йде на рахунок територіальної чи екстериторіальної громади, до якої належить отримувач (якщо не належить до жодної, то цей 1% йде на рахунок держави), що заохочує людей до самоорганізації.

Додаткові джерела наповнення бюджету: митні збори (експорт-імпорт), плата за використання земельних ресурсів, акцизи на специфічні товари та послуги (Стратегема 15). Вони також максимально автоматизуються. Державний бюджет ТГ-онлайн наповнюється щомиті.

Національний Собор (НС) – найвищий орган держави-корпорації Третій Гетьманат – визначає, яку частку державного бюджету становить фонд дивідендів. Наприклад, 50%. Це означає, що половина щодобових надходжень у бюджет автоматично перераховується у Фонд дивідендів, а звідти щодоби розподіляється між інвесторами пропорційно їхнім внескам на розвиток держави.

– Як це виглядає практично?

На нинішньому етапі глобальна українська держава-корпорація Третій Гетьманат (офіційна назва – «Українська держава») розвивається у формі віртуального стартапу. Всі механізми, закладені сьогодні у стартап, будуть розгорнені в майбутній державі. Це стосується й інвестицій у стартап, які, по-суті, є внеском у майбутнє. Отже...

Кожна людина будь-якого віку, що самостійно або за допомогою знайомих (батьків, друзів, сусідів) зареєструвалася на сайті SD.ORG.UA і зробила будь-яку інвестицію, автоматично стає учасником майбутньої «пенсійної системи». Розмір щоденних виплат залежить:

1) від розміру накопиченого нею персонального інвестиційного фонду (тобто визначається волею самого інвестора),

2) від розміру Фонду дивідендів (визначається колективною волею Національного Собору і діловою ефективністю держави-корпорації ТГ).     

Здійснюючи внесок, наприклад, в розмірі 1000 гривень, інвестор створює собі інвестиційну частку, скажімо, 0,01%. Вона щодоби перераховується в залежності від внесків інших інвесторів. Володіння цією часткою може щодня приносити інвестору 50, 100 чи більше галів – одиниць соціальної енергії майбутньої держави.

Це й буде «пенсія». Наше спільне завдання в тому, аби щоденні дивіденди були не меншими одного денара – кількості грошей, достатніх для забезпечення мінімальної якості життя одного громадянина протягом одного дня.

Щодня ця «пенсія» може бути іншою, в залежності від динаміки наповнення бюджету. Тож людина щодня відчуватиме пульс життя народного організму. За бажанням, ці щоденні надходження можна автоматично зараховувати як реінвестицію і спрямовувати на подальше збільшення інвестиційної частки: для цього достатньо буде поставити «пташечку» у своєму профілі.

– А що робити, якщо людина непрацездатна і має замалу інвестиційну частку в державі-корпорації?

Правильна благодійність полягатиме в тому, щоб допомогти людині збільшити її інвестиційну частку до потрібного розміру. Це можуть бути не тільки прямі грошові пожертви в особистий інвестиційний фонд цієї людини: можна допомогти людині знайти посильну роботу, наприклад, щодня молитися за Україну, займатися телефонною рекламою, стежити за чистотою навколишнього простору і повідомляти про порушення порядку. Можна допомогти їй продати або здати в оренду зайве майно, змінити житло, об’єднатися з родичами тощо.   

– Що є гарантом зроблених інвестицій?  

Гарантом збереження інвестиції виступає держава-корпорація, тому всі інвестори зацікавлені в її розвитку. «Пенсіонери» стежать за наповненням бюджету, правильно виховують дітей, просвітлюють знайомих, спрямовуючи їх до саморозвитку і суспільно-корисної діяльності, поліпшують репутацію Третього Гетьманату в очах усього світу.

Зауважимо, що такого роду інвестиції захищені від інфляції, адже розраховується не абсолютна кількість внесків, а їх відносна частка.  

Для користування системою не треба купляти комп’ютера: всі операції можна буде здійснювати за допомогою SMS-банкінгу з найпростішого мобільного телефону, не кажучи про сучасний смартфон.   

Як бачимо, пенсійна система ТГ абсолютно прозора, зрозуміла і неймовірно дешева. Для її обслуговування потрібні лише кілька потужних серверів і група інженерів для експлуатації, резервування та розвитку системи.

Зародок цієї системи вже діє на нашому сайті. Майбутні фінансові сервіси, які зараз готуються, приємно здивують Вас своєю ефективністю і оригінальністю. Термін їх реалізації залежить тільки від активності інвестування нашого стартапу.

Тож творімо новий світ! Наше майбутнє – в наших руках.    


Один цар дізнався про мудрість критських мудреців і поїхав до них набратися мудрості. Поставив багато запитань, і отримав на них багато дивовижних відповідей. 

Вельми втішений, наостанок запитав:

- Якби вам запропонували, що би ви вибрали - багато розуму чи багато золота?

- Звісно, що багато золота, - не задумуючись відповіли мудреці.

- Але чому?! - здивовано запитав цар. 

- Бо кожен обирає те, чого йому не вистачає. 

Продовження у статті: Як захистити наш стартап від узурпації влади? 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Один цар дізнався про мудрість критських мудреців і поїхав до них набратися мудрості. Поставив багато запитань, і отримав на них багато дивовижних відповідей.
Вельми втішений, наостанок запитав:
- Якби вам запропонували, що би ви вибрали - багато розуму чи багато золота?
- Звісно, що багато золота, - не задумуючись відповіли мудреці.
- Але чому?! - здивовано запитав цар.
- Бо кожен обирає те, чого йому не вистачає.

Сергій Ждан каже:
Просто я добре уявляю, кого приведе в наші ряди обіцянка матеріального збагачення.
Пенсійні системи хай існуюь окремо, а НО - окремо.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

– Що є гарантом зроблених інвестицій?

Гарантом збереження інвестиції виступає держава-корпорація
, тому всі інвестори зацікавлені в її розвитку. «Пенсіонери» стежать за наповненням бюджету, правильно виховують дітей, просвітлюють знайомих, спрямовуючи їх до саморозвитку і суспільно-корисної діяльності, поліпшують репутацію Третього Гетьманату в очах усього світу.
--------------------------------------------------------
І залишаючи при цьому левову частку своїх коштів в "Німецькому Банку" за обслуговування серверів НО..??? А якщо раптом в Німеччині станеться якесь стихійне лихо що виведе сервери з працездатності, то д-к ТГ, в такому разі взагалі залишиться на коні від цього..???? О_о

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

У нас один робочий сервер в Німеччині, а другий в Києві. Сервер для розробки також у Києві.

За оренду усіх серверів платимо гривнями українським компаніям. Сервер у Німеччині взяли тому, що він суттєво дешевший за такий самий в Україні. Якщо завтра з’явиться суттєво дешевший в іншій країні, то ми перейдемо на нього.

У майбутньому кожний полк ТГ матиме власний сервер, який резервуватиме інформацію всієї системи ТГ, так що інформація буде надійно захищена.

На сервери йде тільки десята частина коштів, необхідних для розробки. Програмування - доволі дороге задоволення.

Альберт Саїн каже:
--------------------------------------------------------
І залишаючи при цьому левову частку своїх коштів в "Німецькому Банку" за обслуговування серверів НО..??? А якщо раптом в Німеччині станеться якесь стихійне лихо що виведе сервери з працездатності, то д-к ТГ, в такому разі взагалі залишиться на коні від цього..???? О_о

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ну то це є файно!:)

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Пенсійну авантюру по українському дійсно потрібно змінювати..Дохід кожного українця потрібно прив'язати до кількості ресурсу,який нам може подарувати наша Земля, здатний до самовідновлення..дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Чи є у держави-корпорації захист від того, що кілька потужних акціонерів приватизують її завдяки значним внескам?

Які сподівання на те, що інвестиціїї дадуть достатній прибуток?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

На мою думку тут і значних внесків як таких і не потрібно буде.. адже достатньо буде зачекати 5-8 років, як грн. обезцінниться і тоді запросто так взяти і інвестувати хоч за 500 тис. грн. за яких наприклад на той час можна буде собі купити ну там максимум ноутбук.. О_о
Щодо прибутків то суто на мою думку, що ніяких бо тут же йде мова про пенсії, а не про прибутки..

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Здійснюючи внесок, наприклад, в розмірі 1000 гривень, інвестор створює собі інвестиційну частку, скажімо, 0,01%. Вона щодоби перераховується в залежності від внесків інших інвесторів. Володіння цією часткою може щодня приносити інвестору 50, 100 чи більше галів – одиниць соціальної енергії майбутньої держави.
--------------------------------------------
Я тут в математиці, а тим більше в економіці геть нічого не розумію, а тому хотілося би уточнити, звідки ви там взяли з наведеної 1.000 грн. щоденні 50 чи 100 з 0,01%, замість 5-10%??? О_о
Ну мене цікавить суто саме вирахування всього цього, а то я ніколи не розумів як працювати із % і всякими іншими там математичними вирахунками..=((

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Все можна легко пояснити "на пальцях".
1000 учасників акціонерного товариства вносять по 1000 гривень. виходить 1 млн. грн. На ці гроші створюються певні інформаційні продукти, що потім приносять значний прибуток. Хай це буде 100 000 на місяць.
Кожен з акціонерів має долю в майбутніх прибутках у розмірі 0,1%. Тож він буде одержувати 0,1% від 100 000 на місяць. Це буде 100 гривень.
Але тут з'являється ще один акціонер, що вносить не 1000, а 1 000 000 гривень. Тепер він володіє долею компанії у 50% і буде одержувати 50% доходів компаніі. Усі - по 100 грн/міс., а він - по 100 000 грн./міс. Один його голос буде вартувати голосів усіх інших акціонерів і він стане головним. Завтра він вирішить, що кожен з інших акціонерів буде отримувати не 100, а лише 50 гривень на місяць, а решта піде у такий собі спеціальний фонд під його контролем. Післязавтра його забаганки виростуть ще більше. І все: держава-корпорація стала приватною.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

А-а.. то це вираховуюється % від загальної суми внесків??
А я думав з % від персонального внеску який називається вагою.. о_о
Блін нічого не розумію.. А причім тоді тут прибуток якщо сама система орієнтована на безприбуткові внески?! О_о

Тобто:
1000 учасників акціонерного товариства вносять по 1000 гривень. виходить 1 млн. грн. На ці гроші створюються певні інформаційні продукти, що потім приносять значний прибуток для звичайних чергових поповнень умовно кажучи бюджету Корпорації які будуть зараховувати як добровільні внески.. Хай це буде додаткових 100 000 на місяць.
Кожен з акціонерів має долю в майбутніх пенсіях у розмірі 0,1%. Тож він буде одержувати 0,1% від хай буде вже не 1000, а 1100 грн. 1 грн. 10 коп. так як ті 100 грн. які ви вирахували будуть його обов"язковим внеском роботою. а якщо того внеску роботою Не буде, то і відповідно вага % становатиме все меншою і меншою у порівнянні із тими хто активно за місяць працював і отримав відповідно значно більше грн. з долі тієї 100 тис. грн. незалежно від того який у нього внесок є...
Та йопта. хай йому грець із цієї економікою, математикою і бухгалтерією=(((

Хай стратег най пояснить мені ще раз, що то має бути таке.. бо п. Сергія я якби зрозумів без проблем, зате п. Ігора, вже геть зовсім не розумію я із цими системами..

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Третій рівень пенсійної системи України (НПФ - недержавні пенсійні фонди) так і влаштований. Є спільний кошик, куди всі бажаючи вносять свої кошти (коли завгодно і скільки завгодно). Кошти інвестуються у активи, що ростуть в ціні або приносять прибуток. Спеціальне програмне забезбечення розраховує частку кожного учасника в залежності від сум і часу його внесків, а також - від отриманих прибутків. Хто цікавиться, докладніше може прочитати на сайті Пенсійний капітал

Все починається з Любові.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

В нашому звичному розумінні пенсійна система має бути повністю ліквідована.
Треба, щоб її місце зайняла система отримання прибутків від власних інвестицій, а сам гравець займається улюбленою працею на користь суспільства. При цьому поняття "пенсійний вік" відходить в минуле, позаяк займатись корисним для загалу ділом можна за будь-якого віку.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Повністю не треба. Згідно з диалектикою, нове зароджується не де-інде, а в старому. Потім виростає і поступово займає його місце, поглинувши краще з набутого раніше. В пенсійній системі України так і відбувається: вже 10 років працює третій рівень, на низькому старті - другий, а перший теж потроху модернізується.

Святослав Сонячний каже:
В нашому звичному розумінні пенсійна система має бути повністю ліквідована.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Я вів мову про самоліквідацію старої системи через розвій нової: вона просто стане зайвою.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Якщо в Швейцарії введуть "Безумовний основний дохід" , то навіщо пенсійна система? Це вже архаїзм.
А на цьому ранньому етапі існування стартапу ТГ - популізм, який відштовхує людей.

VAKULA

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Відчуваю, що Ви кажете діло. )

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Те, що ми пропонуємо, - це вже не пенсія, а участь у прибутках. Таким учасником людина може стати з дитинства, навіть від самого народження. Реєстрація новонародженого може супроводжуватися автоматичним відкриттям рахунку.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Краще пояснювати на меншій кількості учасників. Уявіть собі, що в компанію об’єдналися чотири акціонери: Перший, Другий, Третій і Четвертий. Їхні внески: 10 000, 20 000, 30 000 і 40 000 галів, тобто вони володіють частками 10, 20, 30 і 40 відсотків (разом = 100%).

Після тривалої спільної роботи вони створили продукт, який почав приносити річний прибуток 200 000 гривень. Наші четверо акціонерів вирішили, що половина прибутку піде на розвиток компанії, а половина - на виплату дивідендів. Тобто 100 тисяч гривень щомісячно йде на виплату дивідендів.

Хто скільки отримає? Що більший внесок (вага), то більші виплати, тобто дивіденди пропорційні інвестиційним часткам:

Перший отримає 10 тисяч,
Другий 20 тисяч,
Третій 30 тисяч,
а Четвертий 40 тисяч.
-----------------------------
Разом 100 тисяч.

Альберте, тепер зрозуміло?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Звичайно зрозуміло!
Але це вже не пенсія, а банальні девіденди з щомісячного прибутку (а не поденної виплати %) якщо він ще буде незалежно від вкладеної частки. Ба навіть і навпаки якщо будуть ще й видатки, то тоді цікаво було б зрозуміти яким же це чином будуть і вони вираховуватися у перспективі?
Адже кожен БізнесМен при здоровому глузді завжди також ще й враховує можливі втрати у бізнесі, вже не кажучи про інвесторів..

Тобто назва теми як ви любите казати не відповідає змісту даного текста =)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ідея в тому, що пенсія має перетворитися на участь у прибутках. А соціальна допомога має бути спрямована на таке збільшення частки людини в державі-корпорації, щоб щоденні виплати по ній були не меншими одного денара.

Альберт запитує про видатки. Вони враховані, адже прибуток - це дохід мінус видатки.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Я вважаю, що нам вже варто розпочати цю пенсійну систему ТГ.
Я розумію, що у нас для цього ще не існує повноцінного ТГ, та проте на мою думку, люди які вже є інвесторами ТГ мають повне право почати вже отримувати свою умовно кажучи соц. винагороду за свою активну участь в інвестуванні ТГ.
І тому усе що я нижче скопіюю з даної статті варто вже зробити без очікувань на майбутнє.
------------------------------------------------------------
Кожна людина будь-якого віку, що самостійно або за допомогою знайомих (батьків, друзів, сусідів) зареєструвалася на сайті SD.ORG.UA і зробила будь-яку інвестицію, автоматично стає учасником майбутньої «пенсійної системи». Розмір щоденних виплат залежить:

1) від розміру накопиченого нею персонального інвестиційного фонду (тобто визначається волею самого інвестора),

2) від розміру Фонду дивідендів (визначається колективною волею Національного Собору і діловою ефективністю держави-корпорації ТГ).

Здійснюючи внесок, наприклад, в розмірі 1000 гривень, інвестор створює собі інвестиційну частку, скажімо, 0,01%. Вона щодоби перераховується в залежності від внесків інших інвесторів. Володіння цією часткою може щодня приносити інвестору 50, 100 чи більше галів – одиниць соціальної енергії майбутньої держави.

Це й буде «пенсія». Наше спільне завдання в тому, аби щоденні дивіденди були не меншими одного денара – кількості грошей, достатніх для забезпечення мінімальної якості життя одного громадянина протягом одного дня.
-------------------------------------------------------------
Обгрунтовую.
Знаю один проект який вже цим користується на свою користь.
Знаю що той проект ну максумум хай буде на ще 5-8 років існування, а потім ну думаю всі розуміють що буде далі. Так ми вірутальний ТГ на НО буде на постійно, через що нам якби і не варто кудись поспішати..
Та проте прошу зважити той факт, що у тому проекті я особисто знаю що люди в кількості орієнтовно в 70 людей за рік на цей час зуміли десь так скинутися приблизно щось там на 250 тис грн. О_о А їх тепер там вже на протязі 2 років є понад 75 тис. вкладників як мінімум з вкладом в сумі 1 тис. І тут я собі подумав, що якщо на НО вже запровадити пенсійну систему ТГ, то це буде хорошим стимул до ще більш додаткових інвестиційних внесків НО + ще й гадаю також це й зуміє налагоджувати між нами наразі слабеньку торгівлю яка називається тут ярморкою.
А там дивіться з такими темпами і у 2016 р. у нас буде повноцінний і офіційний ТГ. Бо якщо людей лишень мотивувати на майбутнє, то новачків у нас буде завжди обмаль, а якщо ми дамо вже нашим вже теперішнім інвесторам оте що я вище виділив зі статті, то це вже буде нам усім на радість, та на радість для тих хто буде з новеньких буде долучатися до інвестиційної діяльності НО + це все ще й також буде стимулювати і решту українців долучатися до ВЖЕ діючої Пенсійної Системи ТГ.
Прошу підтримати мою позицію і запровадити її вже у цьому році починаючи з 1 березня.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Альберте, гроші не кращий стимул у нашій справі.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Та ну! А чим ви, тобто ти тоді обгрунтуєш свою відповідь по відношенню того, що коли на сайті що не запропонувати то завжди у відповідь чуєш про потребу грошових внесків? А особливо коли я запитав про конкретну суму, то та сума явно була в рази більшою аніж я собі був уявляв.
То що краще стимул до розвою учасників НО чи постійний застій через абстрактну духовність?
Шкода, що мало хто дійсно хоче приділити свою увагу питанню матеріального збагачення прихильників ТГ.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Просто я добре уявляю, кого приведе в наші ряди обіцянка матеріального збагачення.
Пенсійні системи хай існуюь окремо, а НО - окремо.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Приведе колишніх фанатів Мавроді ))))

А взагалі то це добре, якщо духовне поєднується з матеріальним, але зараз мабуть такий етап в розвитку проекту, коли треба йому допомагати матеріально, а не требувати швидкої віддачі.

Сергій Ждан каже:
Просто я добре уявляю, кого приведе в наші ряди обіцянка матеріального збагачення.
Пенсійні системи хай існуюь окремо, а НО - окремо.
Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Доброслав Велесовий каже:
.., але зараз мабуть такий етап в розвитку проекту, коли треба йому допомагати матеріально, а не требувати швидкої віддачі.

А що поганого у тім аби радіти вже зараз тим що ми вже зараз можемо запросто мати якщо самі того забажаємо?
Для чого все відкладати на бог зна коли, коли це вже можна розпочати?
І навряд чи це приведе саме фанатиків до збагачення, раште це навпаки підбадьорить пошукачів альтернативи які і забажають до нас приєднатися вже зараз, замість того аби чекати поки ми все зробимо і бог зна коли запровадимо Пенсійну Систему віртуального ТГ.
Крім того, а що ж у цім поганого такого якщо інвестори, акціонери вже зараз зможуть додатково радіти процесу розвою сайта?

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Сергій Ждан каже:
Просто я добре уявляю, кого приведе в наші ряди обіцянка матеріального збагачення.
Пенсійні системи хай існуюь окремо, а НО - окремо.

Тобто ти проти запровадження в майбутньому пенсійної системи в ТГ, я вірно тебе зрозумів?

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

А якже живе дихання НО?! Як тоді розуміти Ц 4 ? 18 ?

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Один цар дізнався про мудрість критських мудреців і поїхав до них набратися мудрості. Поставив багато запитань, і отримав на них багато дивовижних відповідей.
Вельми втішений, наостанок запитав:
- Якби вам запропонували, що би ви вибрали - багато розуму чи багато золота?
- Звісно, що багато золота, - не задумуючись відповіли мудреці.
- Але чому?! - здивовано запитав цар.
- Бо кожен обирає те, чого йому не вистачає.

Сергій Ждан каже:
Просто я добре уявляю, кого приведе в наші ряди обіцянка матеріального збагачення.
Пенсійні системи хай існуюь окремо, а НО - окремо.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Може, за два місяці почнемо розробку системи, коли з кожної транзакції на сайті зніматиметься якийсь відсоток - "за сервіс енергообміну". Ці відсотки накопичуватимуться як доходи ТГ. Вони розподілятимуться між акціонерами і зараховуватимуться у їхні гаманці (голосари).

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Не один рік займаючись пенсійними системами, я завчасно бачу, що до чого призведе. Власну пенсійну систему можна будувати на базі потужного виробництва, а не внутрішньої торгівлі. Розробка виявиться дорогою, адміністрування - ще дорощим. Інших джерел доходу крім піраміди внеків, не буде.

Краще було б спочатку стати учасниками українських НПФ. І ілюзії б розвіялись, і досвід напрацювався б. Тоді і розмова була б більш фаховою.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ось тепер мені твоя думка якби вже зрозуміла! І вона дійсно є доречною якщо НЕ враховувати одного факту. А саме, ТГ онлайн в ідеалі буде відусобленим від теперішньої України, а отже і відповідно на мою думку твої зауваженням стають не зовсім доречними у нашому випадку.
Натомість запровадження нашої "системи" на мою думку таки все ж пожвавить між нами торгівельні відносини, а за ними дивись і розпоченться ще й виробництво.
Наприклад у нас є любитель агрономії, він міг би нам наприклад продавати свої продукти, ми могли б у нього їх купувати, а інші деякі могли би налагодити доставку, а треті щось придумати для того аби ті електроавтомобілі заряджалися від наших енергоносіїв. Розумію що все це ратше ілюзії бажань аніж реальна дійсніть. Но я чомусь повторюся ще раз, вважаю, що саме запровадження цієї системи таки прискорить наш внутрішній двигун до економічної взаємодії. І навряд чи це когось привабить з лиходіїв, а ось з людей що вагаються на рахунок нашої діяльності коли побачуть сам наш процес, цілком ймовірно притягне наша дана мотивація саме до руху, до дії, взаємодії, динаміки, розвою, поступу, а не просто збагачення і все. Хоча скажу ще й такий факт, що такі тут люди навіть вже є, і такі люди у майбутньому й будуть нашими національними багатіями, і саме національними а не жидівськими чи ще якимось там.
Ну я у даному випадку все ж таки більше керуюся чомусь з власних відчуттів, а не скільки з досвіду досліджень Пен. Сис. яких я взагалі то навіть по великому рахунку ніколи і не досліджував якщо на те діло пішло. Просто мені сподобалося те що я запам"ятав зі статті жида Жириновського чи як його там Березовського який наче казав, що якщо є ідея, то гроші тобто енергія завжди знайдеться, головне це мати ідею. Ну і ось, ось вам і ідея запровадити все таки між нами активну торгівлю.
Ну навряд чи якщо хтось наприклад за місяць зуміє отримати дивіденди в сумі хай там наприклад 100 галів, от так візьме і НЕ забажає придбати у Володимира щось з його продуктів аграрного господарства. А Володимир у свою чергу маючи хочаб 5 заказів по 100 галів на свою продукцію ну навряд чи відмовився би собі і своїм діточкам придбати щось з нашого "гардеробу".
Ну і тепер питання на логіку, а що ж заважає все це робити вже зараз і без запровадження тієї системи?! О_о У мене наприклад відповідь відсутня. Та знаючи свій егоїзм особисто за себе можу певно сказати, що якщо мені девіденди дадуть якусь копійку, то я їх або реінвестую в розвиток сайто, або ж напрочуд почну пробувати користуватися послугами Ярмарки НО, а там як залізу туди, то вже й почну ще й там усіх сварити за халатність і вимагати ще більшого..XDD