Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пентагон стежить за навчаннями російських збройних сил біля кордонів України

Світ:

Спецтема:

США стурбовані раптовою перевіркою боєготовності збройних сил Росії і розраховують, що Москва буде виконувати свої зобов'язання перед сусідами в сфері контролю над озброєннями і прозорості. Про це заявила представник американського військового відомства Мішель Балданца.

"Ми бачили повідомлення про те, що російські військові почали "раптові" військові навчання. Розраховуємо, що Росія буде дотримуватися всіх відповідних зобов'язаннь і обіцянки в рамках існуючих угод з контролю над озброєннями і заходів довіри з тим, щоб забезпечити сусідам відповідні гарантії і прозорість в тому, що стосується розміру і характеру цієї діяльності", - заявила Балданца.

За словами Балданци, "раптова перевірка боєготовності часто відбувається перед масштабними військовими навчаннями в Росії, і у зв'язку з запланованими навчаннями "Кавказ 2016"ми уважно відстежуємо ситуацію".

"Ми залишаємося глибоко стурбованими посиленням насильства на сході України і близькістю цих (російських ЗС) сил до України, беручи до уваги пряму залученість Росії в конфлікт на Донбасі", - сказала представник Пентагону.

Крім того, як зазначила Балданца, "нам також відомо, що Росія використовувала військові навчання, щоб приховати розгортання (озброєнь) в Україні".

"Ми неодноразово закликали Росію вжити заходів щодо скорочення напруженості в цьому регіоні, в тому числі через повну і конструктивну залученість в переговори щодо повного виконання Мінських домовленостей", - додала вона.

Наші інтереси: 

Україна має надійного союзника. Але їй не можна "розслаблятися".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи