Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перемир’я може закінчитися 13-15 вересня

Світ:

Конвой рухається колонами по 30 автівок. Від самого кордону колони супроводжують озброєнні бойовики. Конвой сьогодні йде так само не під егідою Червоного Хреста, не перевірявся ні цією міжнародною інституцією, ані українською митницею. 

Про це повідомив відомий громадський діяч Луганська Дмитро Снєгирьов на своїй сторінці у Фейсбук.

"Від самого місця перетину кордону конвоєм, він рухається під охороною бойовиків так званої «ЛНР», що свідчить зовсім не про гуманітарний, а інший, прихований, його характер.

Перші машини розвантажились у Краснодоні, на заводі "Юність". Разом із гуманітаркою бойовикам були підвезені набої для мінометів, як і минулого разу. Далі машини рушили до Луганська, Алчевська і Донецька, що говорить про те, що саме ці міста є містами, з яких готується контрнаступ бойовиків.

Якщо додати зафіксовану передислокацію військ, слід після 13-го чекати наступу бойовиків у напрямках Дебальцевого та Лисичанська.

Так звані "лідери ЛНР і ДНР" вже не вдовлені тими територіями, які контролюють і хочуть їх розширити.

Лідери терористів висловлювались про те, що зараз у них мало територій, а вони хочуть повністю контролювати Донецьку і Луганську області.

Якщо почнеться чергове загострення, то відповідальність повністю лежить на Росії.

Наразі демонтується обладнання заводу електронного машинобудування. Конвой знову готується вивозити обладнання стратегічних об’єктів України", - написав Снєгирьов.

Раніше відома луганчанка, доцент Луганського університету Ірина Магрицька обурювалася: "В Артемівську - склади зі зброєю, російська армія стоїть за 20 км від Артемівська. Наше керівництво навіть не чухається, щоб вивезти ту зброю зі складів. До того ж, завтра з Росії зайде ще один "гуманітарний конвой" із 280 камазів -- очевидно, з метою вивезти зі складів ту зброю"

"Ставай у чергу за російською гуманітаркою!", - написала Ірина Магрицька, коментуючи повідомлення, що Путінський конвой вже біля Луганська. 

"Військова гуманітарна зброя прибула. ОБСЄ в цей час пиячить в ресторанах. Путін щедрий дядько", - коментує Ігор Січовик. - "ОБСЄ вже належить Росії? Воно за півроку так і не помітило російських військ в Україні, але дуже стурбовано тим, що СБУ намагається припинити україноненависну пропананду путінських вєстей і обурено тим, що рашеським журналістам-чекістам заборонено в"їзд до нашої країни за пропаганду війни і відверту брехню. На жаль. наша влада дуже реагує на невдоволення цієї продажної організації. То чи варто впускати цих торгашів в Україну?"

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Сьогодні 15 вересня 2014 р.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Сьогодні 15 вересня 2014 р.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Анатолій Висота wrote:
Сьогодні 15 вересня 2014 р.

І що сьогодні кажуть у новинах?