Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перший домашній акумулятор, що не потребує установки

Він схожий на великий торшер висотою 86 см. Його можна запрограмувати на накопичення енергії в години, коли електрика максимально дешева, і на віддачу енергії в години пік, коли тарифи найвищі.

Розумний акумулятор Orison – це спосіб знизити споживання енергії та ефективно використовувати альтернативні джерела енергії. Фактично, це перший подібний пристрій, якому не потрібні фахівці з встановлення та обслуговування.

На Kickstarter винахідник Ерік Кліфтон пропонує нову енергосистему для домашнього використання. Це акумулятор, який може накопичувати електроенергію від сонячних панелей, вітряків, побутової електромережі, а потім віддавати електрику при необхідності. Головна особливість акумулятора Orison складається тому, що пристрій не вимагає установки, як інші аналогічні системи. Не потрібно підбирати спеціальне місце, тягнути дроти, проводити розрахунки і запрошувати фахівців. Досить підключити компоненти Orison до електромережі, і система почне роботу.

Orison можна запрограмувати на накопичення енергії в години, коли електрика максимально дешева, і на віддачу енергії в години пік, коли тарифи найвищі. Це дозволяє заощадити на рахунках за електроенергію. Крім того, Orison може освітлювати будинок і живити електроприлади в разі відключення електроенергії. Також Orison можна підключити до сонячних панелей або інших джерел енергії. Наприклад, вдень акумулятор буде накопичувати енергію від сонячних панелей, а вночі віддавати її в мережу.

Ємність накопичувальної системи Orison можна наростити простою покупкою додаткових пристроїв, що будуть по бездротовій мережі пов'язані один з одним через мережу Orison Cloud.

Orison Tower схожий на великий торшер висотою 86 см. Також є і більш проста і дешева версія акумулятора Orison Panel для масштабування системи. 

Ємність одного акумулятора Orison становить 2.2 кВт*год, вихідна потужність - 1,8 кВт. Цього достатньо для одночасної роботи мікрохвильовки і освітлення будинку. Шість Orison мають ємність 13,2 кВт*год. Термін служби складає близько 5000 циклів заряд/розряд, гарантований термін служби - 10 років.

На Kickstarter проект Orison зібрав $ 349 474 від 415 користувачів при необхідній сумі в $ 50 000. В даний час за попереднім замовленням можна купити Orison Panel за ціною $ 1400. Orison Tower коштує дорожче: $ 1550. Перші поставки заплановані на серпень 2016 р.

Наші інтереси: 

Мабутнє - за сучасними технологіями!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Добре, йдемо вперед!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Добре, йдемо вперед!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Чи знаєте де можна купити такі акумулятори?

Немає релігії понад істину