Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Після військового параду в Києві відбулася "Хода нескорених"

Кілька сотень людей пройшли від Бессарабської площі до Михайлівської. Це - волонтери, українські добровольці, родичі загиблих і тих, хто пропав безвісти, переселенці з Криму та Донбасу. Акція присвячена всім, хто допомагає Українській армії.

"Є герої – військові, які б'ють ворога бойовою зброєю. Але так само є громадські герої, які теж, фактично, тримають фронт. Це і волонтери, які працюють на благо армії, часто віддаючи своє останнє, і лікарі, які рятують хлопцям життя, ризикуючи своїм, родичі військовослужбовців, які їх підтримують - дають їм моральні сили, активісти, які "пробивають" потрібні для бійців закони в Парламенті. Всі ці люди теж армія. Вони не мають бути забутими або залишеними в тіні. Ця хода – знак глибокої поваги до лікарів, волонтерів, батьків бійців, до тих воїнів, які повернулись незламними", - пишуть у Фейсбуці організатори акції.

На порталі "Дело" опубліковано фоторепортаж з маршу. На акцію прийшли сім'ї з дітьми, родичі загиблих бійців принесли з собою портрети своїх синів, які загинули, багато учасників не приховував сліз.


 

Наші інтереси: 

Неофіційний, народний марш. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи