Зображення користувача Андрій Камінь.
Андрій Камінь
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Порошенко пояснив, чому не можна вводити воєнний стан

Президент України Петро Порошенко заявив, що він проти введення воєнного стану на Донбасі.

Про це президент заявив під час своєї зустрічі з лідерами депутатських фракцій, він так само підкреслив: «Закликаючи владу до прийняття рішення про введення військового положення, народні депутати повинні усвідомлювати наслідки для країни такого рішення. Сьогодні навіть одне необережне слово здатне спричинити за собою великі наслідки».

Глава держави зазначив, що Україна і так вже веде бойові дії, і змушена захищати свою територіальну цілісність. Для цього країні необхідна добре підготовлена армія яку будуть забезпечувати в повній мірі, при введенні воєнного стану це стане неможливим.

«У військовому становищі заборонені поставки зброї, продукції подвійного призначення, а нам треба виграти війну», - сказав Порошенко.

Крім того, під час військового положення Україну не зможуть підтримувати різні міжнародні фонди і фінансові інститути.

«Країнам у стані війни МВФ не дає грошей. Про це ніхто не думає, коли ставить сьогодні питання про військове становище», - сказав глава держави.

Так само порошенко звернув увагу на те, що під час військового стану деякі дії захищають не тільки сторону оборони але і агресора.

«Воєнний стан - це ситуація, коли є протилежна сторона. І та сторона, з якою ми воюємо, має відповідні права. Її можуть підтримувати, в тому числі й інші держави, вона захищена міжнародним правом», - заявив Порошенко.

Порошенко заявив, що зараз влада сконцентрувала свої зусилля на тому, що б "ЛНР" і "ДНР" світове співтовариство визнало терористичними організаціями.

«Ми наполегливо працюємо над тим, щоб всі, хто вбиває українських солдатів і українських громадян, були визнані терористами, а фінансова або будь-яка інша допомога терористам - злочином проти людства», - резюмував Петро Порошенко.


В тему:

Офіцери просять Порошенка мобілізувати працівників правоохоронних органів (документ)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Як ви гадаєте чи має рацію оце шоколадне...?

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Як ви гадаєте чи має рацію оце шоколадне...?

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Має.
Чув таке, що на початку радянської влади кого б большевики не ставили головним на Україні, він швиденько перероблявся у українського націоналіста. Зрозуміло, що ця земля має свою окремість, свої великі можливості. Тоді тільки голодомори зламали цю тенденцію.
Так і зараз. Якщо гравець у карти поганий, але в нього всі тузи, то йому важко програти.

VAKULA

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Отож у цьому випадку він виходить не такий вже і і великий покидьок, як деякі про нього думають на рахунок Східної ситуації в Україні.