Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 10
  • Переглядів: 10

Портативна вітрова турбіна для виробництва електроенергії в будь-якому місці

Сьогодні ми знову поговоримо про портативні вітровиі турбіни Trinity, другого покоління, які успішно зібрали на Kickstarter вдвічі більше фінансування, ніж запитували. Це розробка двох братів з Ісландії, яка дозволяє збирати енергію при швидкості вітру 2 м/с. Відновлювана енергія генерується і зберігається в батареї для внутрішнього використання, коли вам це необхідно.

Існує кілька моделей Trinity: 50, 400, 1000, 2 500 Вт Вони здатні зарядити все: починаючи від невеликих пристроїв, таких як мобільний телефон, і закінчуючи батареєю електромобіля або використовувати для живлення стаціонарного будинку або будинку на колесах.

Турбіна оснащена двома різними типами лопастей для кращої налаштування. Так турбіни можуть бути використані як основне або додаткове джерело енергії в залежності від сили вітру.

Акумулятори різних моделей (400, 1000 і 2500 Вт) мають інвертор, що синхронізує свою силу з електричною системою будинку через розетку, в результаті чого електрика з турбіни надходить в якості основного або додаткового джерела, зменшуючи енергоспоживання від мережі або акумулятора автомобіля.

Такі турбіни можуть вільно поміститься в багажник вашого автомобіля і працювати в будь-якому місці для зарядки, наприклад, вашого ноутбука.

При швидкості вітру 4 м/с модель 400 може зарядити акумулятор 30000 мАг за 3-4 години, цієї потужності достатньо, щоб виконувати зарядку смартфона 10-15 разів.

Вони планують вийти на ринок у квітні 2016 року. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Саме те що потрібно для сучасного мобільного пасічника..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Саме те що потрібно для сучасного мобільного пасічника..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Корисна публікація. Хто може сказати, скільки буде коштувати така установка? Мабуть не менше 1000$?

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Як же то шкода, що у нас на НО немає любителів майстрів які би могли за 2 роки все таки випробувати на практичність цей Безпаливний генератор Хендершота Там наче не такі вже і великі фінансові втрати будуть якщо раптом той генератор буде несправним, тобто фейковим, зате натомість справжній любитель майстрування все одно залишився б в захваті від самого процесу майстрування.