Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Права партія Словаччини ініціює референдум щодо членства країни в ЄС

Категорія:

Спецтема:

Праві та антиімігрантські партії Нідерландів, Данії, Франції та Швеції також вимагають провести референдум із цього питання. 

Про це пише агенство Reuters

Народна партія Словаччини запустила в суботу, 25 червня, петицію зі збору підписів щодо проведення референдуму про членство в Євросоюзі.

"Громадяни Великої Британії вирішили відмовитися від диктату Брюселю. Саме час для Словакії покинути потопаючий Європейський "Тітінік" також", - йдеться на сайті партії.

Словацьке законодавство вимагає 350 тисяч підписів для проведення референдуму. У країні проживає близько п'яти з половиною мільйонів людей. 

The only referendum that has been successful in Slovakia was the 2003 vote on its EU membership with a 52 percent turnout and 92.5 percent in favor of joining the bloc.

У 2003 році в країні пройшов референдум, на якому 92,5% словаків при 52% явці проголосували за входження їхньої країни до ЄС

На сьогодні 62% населення підтримують членство Словаччини у Євросоюзі, 22.6 % проголосували б за вихід з нього. 

Наші інтереси: 

Процес доміно.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи