Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про надзвичайний стан. Буде весело!

Спецтема:

Влада лякає українців введенням надзвичайного стану, опозиція лякає українців надзвичайний станом. Насправді ж найменш зацікавленою стороною у введені надзвичайного стану є влада. Поясню чому. 

Що таке надзвичайний стан? Це виведення з місць постійної дислокації військових частин, не призначених і не навчених боротися зі своїми громадянами. При цьому ці частини отримують бойову зброю та мають право на її застосування.

Перше: Хто служить в українській армії? Рядовий склад  – це селяни та робітники, а тому підтримувати діючу владу цим хлопцям резону нема. Офіцери. Який зараз статус офіцера. Це людина, яка отримує менше, ніж міліціонер, прокурор чи суддя, дуже часто ледь зводить кінці з кінцями. Як ви думаєте, в кого він захоче постріляти перш за все – робітника, службовця, селянина чи в людей які їздять на “Мерседесах” з номерами АП чи ВР. Отож бо й воно.

По-друге: українська армія – це не радянська армія: рівень бойової підготовки зовсім не той. Тому зброя з рук армії дуже легко потрапить в руки революціонерів, і як вже буде використана потім ви здогадуєтесь.

По-третє: використовувати армію проти демонстрантів - це те саме, що кувалдою намагатися вставляти скло у вікна: може й получиться, але розбитих вікон буде більше.

По-четверте: може бути так, що якийся генерал, полковник чи майор захоче вести свою гру і стати гетьманом України, а тому танкові колони можуть вийти і діяти зовсім не так, як планує влада та опозиція.

Так що, шановні, вводьте надзвичайний стан, буде весело!

Буде весело!

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи