Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Програма Work And Travel надає студентам нові можливості

Світ:

Молодь нашої країни часто подорожує за кордон щоб поглянути на гарні місця, добре відпочити, адже там є всі необхідні умови.

Такі країни, як США, Німеччина та Франція манять до себе все більше потенційних туристів зі всього світу. Громадяни України можуть скористатися найкращою можливістю виїхати до цих країн, але повинні знати всі кроки, адже не кожен знає, з чого потрібно розпочати.

Одна з найбільш вигідних можливостей реалізувати таке бажання – виїхати студентам, які навчаються на денній формі навчання. Програма work and travel львів – найкращий варіант відвідати не тільки іншу державу, але і провести практично весь літній період. За такий час Ви зможете досконало ознайомитись з культурою держави, туристичними напрямками, вдосконалити іноземну мову та заробити грошей.

Програми відвідування іноземних держав залежить від вибору самої країни, адже, наприклад, при відвідуванні взимку Нової Зеландії, Ви переміщуєтесь до південної теплої півкулі.  При поїздці до Німеччини чи до Франції, Вам згодилося б розуміти їх мову. Чим же вабить така програма? По-перше, своєю доступністю, адже, на відміну від туристичної поїздки, вартість workandtravel набагато нижче. Це прекрасна можливість побувати в різних країнах. По-друге, Ви можете пройти відмінну практику мови, адже при насиченому спілкуванні в іншій країні на іноземній мові, вивчення і вдосконалення останньої проходить набагато легше. Якщо є можливість брати своїх друзів, Вам буде ще легше адаптуватись до всього нового. По-трете, дякуючи такій можливості, Ви зможете стати більш самостійними, адже з вами не буде тієї близької аудиторії родичів, друзів та колег. Ви також, можете набратись додаткового досвіду при роботі, адже при закінченні робочого контракту, у Вас залишиться цілий місяць вільного часу, який Ви зможете присвятити новій роботі чи туристичним поїздкам. 

При подорожах, Ви будете в безпеці, адже програма передбачає роботу з перевіреними працедавцями, які можуть не тільки надати роботу, але і надати орендоване житло для працівників. Також, на весь період перебування за кордоном, для Вас буде оформлена медична страховка, яка дасть можливість відшкодувати Вам лікування при отриманні травми чи захворювання.

Наші інтереси: 

:)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Завжди називав цю програму 'Slave and Travel' :) Краще вже Erasmus :)

Миролюбність і озброєність!

Коментарі

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Завжди називав цю програму 'Slave and Travel' :) Краще вже Erasmus :)

Миролюбність і озброєність!